SPORT 17 decembrie 2018

Final de an competiţional pentru sportivii jiu-jitsu din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 778 vizualizări

Clubul Sportiv Municipal și Clubul Sportiv Samurai OPS au participat sâmbătă 15 decembrie la ultima competiție din acest an, o mini competiție organizată de Clubul Red Dragon Reghin la care au fost prezente 5 cluburi din țară și peste 80 de sportivi.

„Am reușit să obținem 6 medalii de aur, 4 medalii de argint și 5 medalii de bronz. Clubul Sportiv Samurai OPS a sărbătorit zilele trecute gala sportivă a samurailor eveniment la care au participat toți membrii clubului, sportivii, părinții. Totodată au fost acordate gradațiile obținute în urma examenului de centuri colorate. Sportivii clubului au participat în ultimele săptămâni la câteva competiții și stagii de pregătire importante la care am fost prezenți pe podiumul de premiere Cupa Aquila, Cupa Crăciunului, Cupa României, Campionatele Europene, Cupa Sakura, Cupa Europeană  de ne-waza, Cupa Transilvaniei, stagii de pregătire, cantonamente, și ultima competiție Open Reghin.

Mulțumim tuturor care au sprijinit financiar, material sau moral participarea sportivilor la aceste evenimente. Mulțumim Consiliului Local pentru proiectul Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul pentru fiecare dintre proiectele la care am primit finanțare în acest an și faptul că  în fiecare an au fost alături de noi, Direcției Județene de Tineret și Sport Covasna, Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe, presei locale.

Clubul Sportiv Samurai OPS urează pe această cale tuturor colaboratorilor, partenerilor, sportivilor și familiilor acestora Sărbători fericite! și un An Nou mai bun”.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.