SPORT 3 octombrie 2023

Festival de goluri, reușit de juniorii de la Sepsi OSK

de Marius Raczek | 755 vizualizări

Weekendul trecut a fost unul reușit pentru toate categoriile de juniori ale clubului Sepsi OSK, în toate cele cinci partide disputate alb-roșii obținând victorii, la U16 și Tineret cu nu mai puțin de 13 goluri marcate.

În Liga Elitelor U14 s-a consemnat singura partidă în deplasare pentru Sepsi OSK. Echipa s-a impus cu rezultatul de 3-0 pe terenul echipei ACS Școala de Fotbal Pajura Huși. Golurile au fost marcate de Drumă - două reușite și Fülöp. În clasamentul Seriei 1, Sepsi OSK ocupă poziția a doua, la trei puncte de liderul FC Bacău.

La categoriile de vârstă U15 și U16, Sepsi OSK a întâlnit-o pe Oțelul Galați. În Liga Elitelor U15, rezultatul a fost de 4-0, prin reușitele semnate de: Molnár, Urszuly, Ungureanu și Matei. La U16 s-a înregistrat o victorie la scor, 13-0, goluri marcate de: Butyka - hat-trick, Radovan, Stroie, Cantauz - câte o dublă, respectiv Minescu, Brădeanu, Stacu și Trutza. Dacă la U15, Sepsi OSK ocupă poziția a opta în clasament, la U16 se află în frunte, depășindu-le la golaveraj pe FC Bacău și Kids Tâmpa Brașov.

În Liga Elitelor U17, respectiv Tineret, Sepsi OSK a avut parte de o dublă cu LPS Banatul Timișoara. La U17, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 7-0, pe lista marcatorilor figurând: Sandu - hat-trick, Varga N., Varga H., Marin și Tánczos. În Liga de Tineret, Sepsi OSK a produs rezultatul rundei, 13-0, goluri marcate de: Glyuai - patru reușite, Coman și Ferrarini - câte o dublă, respectiv Ghimbovschi, Rendi, Bena, Vajna și Maftei. Din perspectiva clasamentului, cele două echipe mai au de muncit, la U17 ocupând locul cinci, iar la Tineret doar locul nouă.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.