SPORT 7 martie 2022

Festival de goluri la Târgu Secuiesc

de Covasna Media | 961 vizualizări

În cele două partide din cadrul Campionatului Național de hochei, echipa Háromszéki Agyúsok, așa cum anticipam, a făcut spectacol și a marcat nu mai puțin de 37 de goluri celor de la Sportul Studențesc. 

Vineri, pe patinoarul Deme László s-a consemnat prima partidă dintre Háromszéki Agyúsok și Sportul Studențesc, trupa lui Pelle Torstensson impunându-se cu rezultatul de  18-1 (7-0,8-0,3-1). Autorii celor 18 reușite au fost: Márton-2, Silló, Sándor, Ilyés-2, Paior-2, Biró M.-3, Bolshakov, Róth-3, Gecse-2, Ferencz.

Sâmbătă, cu un joc de aceeași manieră, Háromszéki Agyúsok a marcat cu un gol mai mult față de ziua precedentă, rezultat 19-1 (3-1, 7-0, 9-0). Marcatorii echipei covăsnene au fost: Horváth-5, Gecse-4, Márk, Róth-3, Bolshakov, Sándor, Ilyés-2, Márton, Fetes R. 

Pentru moment, cu 40 de puncte acumulate din 22 de partide disputate, Háromszéki Agyúsok a revenit pe poziția a patra a clasamentului Campionatului Național de hochei, având însă doar un punct mai mult decât CSM Galați, care are și două partide mai puțin disputate.

Marius Raczek

Sursa foto: Facebook/Háromszéki Agyúsok

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.