SPORT 1 aprilie 2019

FCSB se mută la Tg. Secuiesc

de Covasna Media | 11645 vizualizări

Bomba zilei a fost detonată de către Gigi Becali, finanțatorul din umbră a celor de la FCSB. Vicecampioana României la fotbal va disputa meciurile rămase din actuala ediție de Liga I pe Stadionul ”Dr. Sinkovits” din Tg. Secuiesc.

Becali a tunat și a fulgerat: ”M-am săturat să dau zeci de mii de euro pe chirie la Arena Națională. Mai bine în provincie că e mai ieftin. În plus, am auzit eu că echipa de hochei de la CSA Steaua București joacă la Patinoarul din Tg. Secuiesc. Vin după ei și le fac concurență peste tot. Mai știu și că oamenii la Tg. Secuiesc sunt foarte primitori”.

Întrebat dacă arena din municipiul covăsnean va fi omologată de către Liga Profesionistă de Fotbal, Becali i-a lăsat pe toți cu gura căscată: ”Dar ce LPF-ul face ce vrea? Acolo vreau, acolo joc. Mai reparăm pe ici pe colo, schimbăm porțile de la intrare și stadionul este gata. Gazonul nu poate fi mai prost ca la Arena Națională, iar dacă vestiarele nu sunt adecvate ne dezbrăcăm la patinoar că e aproape. Nu va fi nicio problemă în acest sens”, a dat asigurări Becali.

Derby-ul de duminică seara, contra Universității Craiova, se pare că a fost ultimul meci în Capitală pentru FCSB. ”Echipa se poate numi de aici încolo Steaua Tg. Secuiesc, să vedem cine ce mai spune acum”, a conchis Becali în fața microfoanelor oprite ale televiziunilor de știri și cancan.

După ce plecase, Becali s-a întors și a mai adăugat: „Va fi un veritabil derby covăsnean cu Sepsi OSK în play-off. Sper să îi am aliați să nu dea punctele lui CFR Cluj. De fapt de asta m-am și mutat în Covasna”.

Acest material este un pamflet apărut cu ocazia zilei de 1 aprilie și trebuie tratat ca atare.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

CONVOCATOR

Acum 7 ore, 52 minute

Anunţ public

Acum 7 ore, 57 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.