SPORT 5 decembrie 2018

Sepsi OSK a învins FCSB cu scorul 4-2 în Liga I

de Covasna Media | 1209 vizualizări

Partida dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și FCSB, disputată în etapa intermediară a Ligii I la fotbal, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, va rămâne una de referință pentru istoria fotbalului din județul nostru. Sepsi OSK a învins, miercuri, cu scorul de 4-2 (2-0), echipa FCSB în etapa a XVIII-a și și-a întărit poziția în playoff, ocupând locul 5 cu 27 de puncte, la egalitate cu Gaz Metan (poziția a șasea) .

Meciul s-a desfășurat pe un teren alunecos, devenit din cauza gerului, spre final, un fel de patinoar în aer liber.

După un început echilibrat, alb-roșii au explodat pur și simplu. În minutul 32, Florin Ștefan a sprintat pe partea stângă, pe contraatac, după care a centrat perfect în fața porții pentru Vașvari. Mijlocașul nostru a trimis în diagonală, iar Bălașa și-a băgat mingea în poartă, exact așa cum a făcut și la meciul cu Rapid Viena, din Europa League. Oricum mingea ar fi intrat în poartă și fără intervenția fundașului bucureștean.

În minutul 36, cei doi jucători au făcut rocada. Vașvari a centrat de pe dreapta, iar Ștefan a marcat excepțional, cu câlcâiul, din săritură. Intrată la pauză cu un avantaj de două goluri, formația noastră a jucat inteligent începutul părții secunde. În minutul 53 am obținut un penalty la un henț în careu al lui Planic, urmat de un fault al lui Junior Morais împotriva lui Vașvari. Tandia a transformat și bine a făcut, deoarece finalul a fost foarte dificil.

Oaspeții nu au cedat și au înscris de două ori, prin Coman minutul 61 și Rusescu, minutul 88, din lovitură liberă. Pe final însă, noul intrat Mensah a marcat la un contraatac, șutând pe sub portarul Bălgrădean.

Victoria, așa cum menționam, este una istorică. Sepsi OSK a urcat pe locul 5, depășind-o la golaveraj pe Gaz Metan Mediaș.

Echipa utilizată de Eugen Neagoe: Fejer - De Moura, Viera, Jovanovic, Sato - Velev, Rus - Nouvier, Vașvari, Ștefan - Tandia. Au mai intrat, pe parcurs, Drăghici, Simonovski și Mensah.

Următorul meci în Liga I, pentru Sepsi OSK Sf. Gheorhe, va avea loc, pe teren propriu, cu FC Botoșani, pe 10 decembrie, ora 17.30. 

Foto arhivă

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.