SPORT 22 iulie 2020

(Update) Sepsi OSK învinsă în finala Cupei României

de Covasna Media | 935 vizualizări

Pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, Sepsi OSK a disputat cea mai importantă partidă de până acum în istoria clubului, miza jocului și lipsa de experință punându-și amprenta asupra jocului echipei noastre din finala Cupei României, câștigată, la limită, cu 1-0, de FCSB.

Partida a început cu Sepsi OSK mai prezentă în jumătatea de teren adversă, însă, fără a putea periclita cu adevărat poarta apărată de Andrei Vlad. Prima ocazie de gol i-a aprținut în minutul 22 lui Florinel Coman, dar șutul acestuia din lovitură liberă a trecut puțin pe lângă bara din dreapta lui Roland Niczuly. Tot FCSB s-a aflat aproape de gol în minutul 35, atunci când Dennis Man a pătruns în careu, a căutat vinclul, dar balonul s-a dus peste transversală. În ultimele minute ale primei părți balonul a apaținut echipei noastre dar la cabine, pentru pauză, s-a intrat cu rezultatul alb de 0-0.

Debutul reprizei secunde a aparținut celor de la FCSB care au căutat să desfacă apărarea lui Sepsi OSK, cel mai activ jucător al bucureștenilor fiind Florinel Coman. Totuși cel care a avut o situație bună de a marca a fost Olimpiu Moruțan, care a trecut de Gabriel Vașvari și Florin Ștefan, șutul acestuia sub transversală fiind scos de Roland Niczuly. Doar câteva minute mai târziu Constantin Panțîru a amenințat din nou poarta noastră, execuția sa lovind bara.

Pe fondul acestui joc avea să vină, în cele din urmă, și deschiderea scorului. Golul i-a aparținut lui Dennis Man care a profitat de o greșeală a defensivei lui Leo Grozavu. Sepsi OSK a resimțit primirea golului, mai mult chiar situația s-a îngreunat când Rachid Bouhenna, într-un interval de numai trei minute, a văzut de două ori cartonașul galben și implicit pe cel roșu. Cu toate acestea Daniel Celea a avut șansa de a egala dar Florin Tănase a respins, după ce tot el greșise inițial.

Astfel s-a scris istoria finalei Cupei României ediția 2019-2020, una după care noi rămânem cu satisfacția de a fi avut-o pe Sepsi OSK ca reprezentantă în ultimul act al importantei competiții.

Finala Cupei României-Stadion ”Ilie Oană”, Ploiești

FCSB-Sepsi OSK 1-0 (0-0)

A marcat: Man(65’)

Sepsi: Niczuly – Dimitrov(Diaz 75’), Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - R. Deaconu, Vașvari, Achahbar(Celea 83’) – Carnat(Fülöp Lóránd 46’), Karanovic(Safranko 46’, M. Ștefănescu (Csiszér 75’)

Antrenor: Leo Grozavu

FCSB: A. Vlad - V. Crețu, Miron, I. Cristea, Panțîru(Pantea 89’) - Ov. Popescu, D. Olaru(Moruțan 46’), I. Vînă(A.Petre 46’) - D. Man, Fl. Tănase, Fl. Coman(Perianu 90’+3).

Antrenor: Toni Petrea

A arbitrat: Sebastian Colțescu (Craiova) / Asistenți: Ovidiu Artene (Vaslui) și George Neacșu (Câmpulung Muscel)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.