SPORT 10 aprilie 2019

FCSB – Sepsi OSK 2-0. Criza continuă

de Covasna Media | 728 vizualizări

Luni seară, pe Arena Națională din București a avut loc meciul dintre FCSB și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, contând pentru play-off-ul Ligii I la fotbal.

Elevii lui Mihai Teja au câștigat partida cu Sepsi O SK, scor 2-0, și s-au apropiat la 3 puncte de liderul CFR Cluj. Gnohere și Florinel Coman au marcat golurile victoriei.  Aceasta a fost a treia victorie obținută de FCSB în play-off. 

Gigi Becali a comentat, la finalul partidei, prestația echipei sale.

"Am jucat numai noi. Parcă nu am văzut un spirit de război, că nu se mai permit greșeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Dacă vrei să iei zeci de milioane pe el, nu ai voie să joci un meci mai relaxat. A doua repriză am jucat, a intrat Coman și a dat gol. A câștigat Coman singur jocul. Nu am văzut spiritul de război, nu sunt mulțumit", a spus Gigi Becali la finalul partidei.

Olimpiu Moruțan a fost introdus în teren în minutul 18, în locul lui Mihai Pintilii, însă Mihai Teja a decis să îl schimbe la pauză cu Florinel Coman. Gigi Becali a dezvăluit ce a stat la baza deciziei luată de antrenorul FCSB.

"S-a întâmplat că nu stăm după Moruțan, trebuie să câștigăm campionatul. La anul stăm după el. Acum avem de câștigat un campionat, nu mai este timp de promovat jucători. Nu e problema noastră Moruțan, nu e o problemă pentru noi. Nu are de ce să îl afecteze, dacă e băiat deștept (n.r. - că a fost schimbat la pauză). Să înțeleagă că era în plus pe teren, toate mingile le pierdea. Nu poți să câștigi campionatul cu copii", a mai spus Gigi Becali la Digi Sport.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe nu a jucat rău, însă nici nu a pus probleme în adevăratul sens al cuvântului. A fost de ajuns neglijența în careu a lui Viera, care a produs penalty-ul transformat de Gnohere în minutul 51, pentru ca ulterior și Coman să marcheze.

Criza prin care trec elevii antrenați de Eugen Neagoe se adâncește de la meci la meci. Sepsi OSK Sf. Gheorghe găsește foarte greu traseele către poarta adversă. De exemplu, echipa noastră a marcat doar două goluri în toate meciurile oficiale disputate în anul 2019, ceea ce oricine înțelege că este foarte puțin.

Într-un alt meci de play-off, disputat de asemenea luni seara, Viitorul Constanța a învins Astra Giurgiu cu scorul de 4-1, în fieff-ul giurgiuvenilor. Gheorghe Hagi nu s-a dezmințit și a aliniat, ca și la Sf. Gheorghe, un unsprezece de start ca formulă experimentală, cu titularii odihniți după semifinala de Cupa României cu Universitatea Craiova.

Clasamentul play-off-ului, în momentul de față, arată astfel:

1.

CFR Cluj

4

3

1

0

5:1

37

     

2.

FCSB

4

3

0

1

8:4

34

     

3.

U Craiova 1948 CS

4

2

1

1

4:3

30

     

4.

FC Viitorul

4

2

1

1

6:3

26

     

5.

Astra Giurgiu

4

0

0

4

1:8

21

     

6.

Sepsi                                 

4             

0           

1           

3          

1:6            

20

 

Cristian Frisk

(Sursă foto: Facebook@osksepsi)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.