SPORT 25 noiembrie 2013

FC Sepsi a pierdut cu liderul campionatului

de Covasna Media | 550 vizualizări

În cadrul celei de-a 11-a etape a Ligii I la futsal, liderul clasamentului, Autobergamo Deva, a câștigat luni seara la Sfântu Gheorghe contra FC Sepsi cu scorul de 5-2.

Scorul însă nu reflectă în totalitate cele întâmplate pe teren, gazdele reușind să marcheze primii prin Herguedas, apoi Deva a egalat pentru ca în ultimele secunde ale primei reprize să îl învingă din nou pe Grigoraș și să intre astfel cu un avantaj minim la vestiare. În partea a doua a jocului același Herguedas a adus egalitatea pe tabelă, după care oaspeții au reușit să marcheze de trei ori și astfel să stabilească scorul final.

FC Sepsi a luptat, a avut multe ocazii, care însă s-au răzbunat. Alb-verzii au jucat împotriva celei mai bune echipe la ora actuală, iar cei în jur de 500 de spectatori au avut parte de o partidă frumoasă, cu ocazii multe și lupte cot la cot pentru fiecare minge.

Aceasta a fost ultima etapă a turului, însă anul acesta se vor juca și primele două manșe din retur. Săptămâna viitoare FC Sepsi stă, apoi pe 7 decembrie va face deplasarea la Târgu Mureș pentru partida cu City Us.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.