SPORT 23 octombrie 2023

Fără puncte în Liga 3

de Marius Raczek | 578 vizualizări

În etapa a 9-a din Liga 3, Seria 5, deși au avut avantajul propriului teren, atât Sepsi OSK II, cât și KSE Târgu Secuiesc au suferit înfrângeri.

Sepsi OSK II a avut parte de un adversar dificil în această rundă, liderul AFC Câmpulung Muscel, vizitatorii plecând de la Sfântu Gheorghe cu toate cele trei puncte prin victoria la limită, 1-0. Unica reușită a partidei a venit cu cinci minute înainte de pauză și i-a aparținut lui Sanda. Valentin Suciu a utilizat formula de start: Gedő – Popa, Dobozi, Popsa, Mitu, Grigore, Horciu, Kocsis, Stanislav, Karácsony, Fehér.

Și KSE Târgu Secuiesc a avut în față o echipă puternică a seriei, Olimpic Cetate Râșnov, brașovenii impunându-se cu rezultatul de 3-0. Scorul a fost deschis în minutul 18, apoi zece minute mai târziu oaspeții s-au distanțat prin autogolul lui Sütő. Ultima reușită a partidei, care a consemnat scorul final, s-a marcat în minutul 55. Călin Moldovan a trimis pe teren următorul 11 de bază: Fábián – Demeter, Sütő, Circa, Gajdó, Agafiței, Albu, Dobos, Ketesdi, Bandi, Sánta.

După nouă etape, în clasamentul Seriei 5, Sepsi OSK ocupă poziția a șasea, iar KSE Târgu Secuiesc a rămas pe penultimul loc.

Etapa următoare, Sepsi OSK II va evolua tot acasă, împotriva celor de la Kids Tâmpa Brașov. La fel și KSE Târgu Secuiesc, a cărei adversară va fi AFC Odorheiu Secuiesc.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.