SPORT 4 martie 2024

Fără pași greșiți

de Marius Raczek | 1376 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 29-a din Superliga, Sepsi OSK o întâlnește, la Sfântu Gheorghe, pe FC Voluntari, alb-roșii neavând altă variantă decât cea a victoriei.

Calificarea în Play-Off a fost, și a rămas, complicată, în urma rezultatelor înregistrate, iar Sepsi OSK ar putea rata obiectivul chiar și câștigând cele două partide rămase din sezonul regulat. Dar pentru a rămâne în cursă, cele șase puncte care mai sunt în joc trebuie câștigate. După ce, la Botoșani, alb-roșii au întrerupt seria partidelor fără victorie, acum este nevoie de un alt succes, cu FC Voluntari. Bernd Storck, în prefața meciului a declarat: „A fost importantă victoria de la Botoșani, am luat cele trei puncte. Urmează o partidă cu același obiectiv, vom juca pentru a ne da șansa de a lua încă trei puncte. Din păcate avem doi jucători suspendați, Andres Dumitrescu și Branislav Ninaj, dar avem jucători valoroși în lot care ne pot ajuta. Suntem pregătiți pentru această partidă, am discutat despre ceea ce avem de făcut din punct de vedere tactic, atât pe faza ofensivă, cât și pe cea defensivă”.

FC Voluntari vine la Sfântu Gheorghe după ce în ultimele trei etape a cunoscut tot atâtea înfrângeri. Pentru ilfoveni lupta se dă în subsolul clasamentului, pentru evitarea retrogradării. Ca și FC Botoșani, cu siguranță și trupa lui Nicolae Dică va totul, în astfel de partide locul din clasament nefiind foarte relevant.

Partidele cu FC Voluntari au fost mereu dificile, dovadă că în 17 întâlniri directe, ilfovenii au câștigat de șapte ori, Sepsi OSK doar de trei ori, alte șapte dispute terminându-se la egalitate. În tur, Sepsi OSK s-a impus cu rezultatul de 2-0, golurile fiind marcate de Ștefănescu și Safranko.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.