SPORT Acum 1 zi, 23 ore

Fără incidente la meciul Sepsi OSK – FCSB

de Daniela Luca | 430 vizualizări

Duminică seara, FCSB a învins echipa gazdă, Sepsi OSK, cu scorul de 1-0, în cadrul etapei a 11-a din Superliga României. În ciuda ploii care a însoțit întreaga partidă, peste 3.500 de suporteri s-au adunat în tribune pentru a susține echipele favorite. Nu s-au înregistrat incidente, transmite purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov.

Pe durata meciului, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov a mobilizat 100 de jandarmi pentru a asigura măsurile de ordine și siguranță publică.

„La partida de fotbal desfășurată ieri pe arena sportivă Sepsi OSK din municipiul Sfântu Gheorghe, la care Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov a asigurat măsurile de ordine și siguranță publică nu au fost înregistrate incidente. Prezența spectatorilor la partida de fotbal dintre SEPSI OSK și FCSB a fost de peste 3.500 persoane”, ne-a spus luni purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Brașov, plutonierul major Alexandra Maria Cojocaru.

Duminică, FCSB s-a impus cu 1-0 şi, cu 13 puncte, a urcat pe locul 9 în ierarhia Superligii. Sepsi OSK este pe locul 13, cu 11 puncte, notează ziare.com.

În acest sezon competițional, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Burebista” Brașov, prezentă la meciurile oficiale ale echipei Sepsi OSK, a sancționat contravențional un număr de 19 participanți. Majoritatea sancțiunilor au fost date pentru încercarea de a pătrunde în incinta arenei sportive sub influența băuturilor alcoolice, iar valoarea amenzilor s-a ridicat aproape 16.000 de lei.

Sursa foto: lpf.ro.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.