SPORT 20 decembrie 2022

Evoluții remarcabile pentru CSM Sfântu Gheorghe la arte marțiale și judo

de Marius Raczek | 1174 vizualizări

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat weekendul trecut la două competiții cu secțiile de Arte Marțiale, la Openul Reghinului, competiție regională de Jiu-Jitsu Ne-Waza și la competiția de Judo, destinată categoriilor de copii, „Cupa Stânca Șoimilor”, organizată la Băile Tușnad.

Secția de Arte Marțiale a participat în data de 17.12.2022 la Cupa „Openul Reghinului”, desfășurată la Reghin, competiție regională de Jiu-Jitsu Ne-Waza, care a adunat sportivi din zona Ardealului, cu o prezență în jur de 150 sportivi. CSM Sfântu Gheorghe a avut în competiție 10 sportivi, pregătiți și însoțiți de antrenoarea de arte marțiale și judo prof. Cristina Oltean. Rezultatele obținute au fost un total de 11 medalii, din care: 7 medalii de aur, 3 medalii de argint și 1 medalie de bronz.

Medalii cu aur, respectiv locul I, au obținut următorii sportivi: Lungu Brianna cat -70 kg/U18 ani; Onișoru Gabriela cat. 65kg/U18 ani; Ene David la două categorii de greutate, la cat. -30 kg/U10 ani și la cat. -34 kg/U10 ani; Hadjipanayiotou Eirini la cat. -36 kg/U12 ani; Dârjan Lavinia cat. -42 kg/U14 ani; Moga Mario categoria de Open Seniori. Medaliați cu argint, respectiv locul II : Dancs David cat. -34 kg/U14, Munteanu Gabriel cat. -73 kg/U16, Dîrjan Livia cat. -36 kg/U12. Medaliat cu bronz, locul III Mureșan Florentin cat. -73 kg/U16. De remarcat că toți sportivii legitimați la CSM Sfântu Gheorghe au avut o evoluție foarte bună la această competiție, ultima la care participă CSM Sfântu Gheorghe în acest an.

Secția de Judo a participat la Cupa „Stânca Șoimilor”, desfășurată la Băile Tușnad, competiție de tradiție aflată la ediția a 35-a în acest an, destinată copiilor. Au participat peste 600 sportivi din întreaga țară, competiția desfășurându-se pe 5 spații de luptă.

CSM Sfântu Gheorghe a fost reprezentată de 8 sportivi din grupa de începători, preselecție judo, sub îndrumarea instructorului Cristinel Caruz. Evoluția sportivilor CSM Sfântu Gheorghe s-a concretizat în cucerirea a șase medalii, două de aur, una de argint și trei de bronz, de asemenea alte două locuri cinci. Aceste rezultate au fost obținute de următorii sportivi: Fățan Claudiu - locul I la categoria -18 kg/U9 ani; Haboi Luiza - locul I la categoria -29 kg/U10 ani; Rădeanu Flavius - locul II la categoria -24 kg/U9 ani; Negrilă Darius - locul III la categoria -42 kg/U14 ani; Fățan Nadia - locul III la categoria -26 kg/U10 ani; Ciocanea Andrei - locul III la categoria -25 kg/U10 ani; Marc Florin - locul V la categoria -60 kg/U14 ani; Pană Anastasia - locul V la categoria -44 kg/U14 ani.

Felicitări tuturor pentru aceste frumoase rezultate obținute!

***Votează Superlativele OCV 2022 AICI! Votul tău ne ajută să aflăm care sunt evenimentele și personalitățile locale care au marcat ultimul an și să le premiem în consecință. 
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.