SPORT 6 aprilie 2022

Evoluții meritorii pentru Háromszéki Ágyúsok

de Covasna Media | 603 vizualizări

Așa cum am mai relatat, reprezentanta județului Covasna în hocheiul românesc, Háromszéki Ágyúsok, a avut și continuă să aibă prestații meritorii în primul an de activitate.

Ultima partidă a echipei din Târgu Secuiesc s-a disputat ieri (5 aprilie) în cadrul Cupei României având-o ca adversară pe Corona Brașov, o echipă experimentată, cu evoluții și în Erste Liga. Brașovenii s-au impus cu rezultatul de 2-0 (0-0, 1-0, 1-0), însă covăsnenii au dat o replică bună. Anterior, tot în Cupa României, Háromszéki Ágyúsok au învins pe CSA Steaua cu 4-3 (0-1, 2-1, 2-1) și au cedat la limită 4-5 (0-1, 1-2, 3-2) cu ACSH Gheorgheni, semifinalista din Erste Liga, rezultate care dau speranțe pentru următorul sezon.

În ceea ce privește finalizarea campionatului, Federația Română de Hochei, cu decizii, uneori ciudate, a transmis cluburilor că programul inițial va fi modificat, pentru ca echipa națională să se poată pregăti în vederea participării la Campionatul Mondial Divizia I/A. Astfel, Háromszéki Ágyúsok, care a încheiat sezonul regulat pe poziția a cincea, va disputa partide pentru locurile 5-6 cu CSA Steaua București, luându-se în calcul rezultatele înregistrate în prima fază a competiției. Dacă Háromszéki Ágyúsok câștigă pe 12 aprilie partida programată la Brașov va ocupa poziția a cincea, dacă învinge CSA Steaua va mai avea loc o partidă, decisivă, pe 13 aprilie, la Târgu Secuiesc.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.