SPORT 29 noiembrie 2018

Eugen Neagoe (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe) - Puteam să fim mai sus în clasament

de Agerpres | 874 vizualizări

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe a declarat, miercuri, că este mulţumit de poziţia pe care formaţia sa o ocupă în momentul de faţă în clasamentul Ligii I de fotbal, deşi este de părere că aceasta ar fi putut să se situeze mult mai sus. 

"Arată bine clasamentul în acest moment şi, cum am spus, fără falsă modestie, cred că puteam să avem mai multe puncte în acest moment şi puteam cu uşurinţă să fim pe locurile trei sau patru, fără exagerare. Dar, asta este situaţia, cred că băieţii au înţeles, sunt conştienţi de valoarea pe care o au, pentru că am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă", a declarat Eugen Neagoe, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Acesta a mai menţionat că meciul de vineri seară cu Poli Iaşi este foarte important şi e convins că adversarii se vor lupta aprig pentru puncte. 

"Venim după un joc foarte bun, după o victorie importantă contra celor de la Astra, dar la Iaşi ne aşteaptă un joc foarte dificil. Poli Iaşi este o echipă cu jucători valoroşi, cu experienţă foarte mare şi mă refer fundaşii centrali (...), la jucătorii străini care au venit şi care au demonstrat că sunt valoroşi. Poli Iaşi în special acasă joacă foarte tare, foarte agresiv (...) şi trebuie să fim pregătiţi. Asta le-am spus şi jucătorilor, că dacă nu vom fi mai puternici decât ei, dacă nu vom alerga mai mult decât ei va fi foarte, foarte greu, pentru că Poli în acest moment nu este într-o poziţie bună. Cred eu că, după valoarea lotului, putea să fie mult mai în faţă. (...) Eu niciodată nu le-am cerut jucătorilor noştri să lovească adversarii, să joace foarte tare, ci să joace în limitele sportivităţii, să demonstrăm pe teren că suntem mai buni decât adversarii, pentru că, până la urmă, fotbalul este un joc şi trebuie să fie un spectacol şi echipa cea mai bună să câştige", a mai spus Eugen Neagoe. 

Pentru meciul de la Iaşi, Sepsi OSK nu va putea conta pe Igor Jovanovic şi pe Stephan Drăghici, care sunt suspendaţi. 

Tehnicianul formaţiei Sepsi OSK a apreciat că în acest moment campionatul este "echilibrat", iar echipele au valoare apropiată. 

"Nu sunt diferenţe foarte mari, asta o spun şi rezultatele din acest moment. În cele 16 etape sunt echipe care, chiar dacă sunt mai în spate, cu puncte puţine în acest moment, au reuşit să câştige împotriva echipelor din primele locuri ale clasamentului", a mai spus acesta. 

Meciul dintre Poli Iaşi şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, din cadrul etapei a 17-a a Ligii I de fotbal, se va juca vineri, de la ora 17,30 pe stadionul ''Emil Alexandrescu''. Sepsi OSK se află pe locul 6 în clasament, iar Poli Iaşi este penultima (13). În tur, Sepsi s-a impus cu 3-0.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.