SPORT 5 februarie 2019

Eugen Neagoe recunoaște jocul slab de la Voluntari

de Covasna Media | 654 vizualizări

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Eugen Neagoe, a fost tranșant la interviurile de după meciul pierdut la Voluntari cu 4-2, precum și la conferința de presă ce a urmat acestui eveniment. Tehnicianul a recunoscut jocul slab al echipei, folosind termeni destul de duri. Printre principalele linii ale discursului adoptat de Eugen Neagoe au fost lipsa de motivație, relaxarea prematură, lipsa de atitudine și greșelile de plasament.

Astfel, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a reușit contraperformanța de a încasa patru goluri pe terenul ultimei clasate. Primele consecințe ale eșecului sunt că locul de play-off se clatină, mai multe echipe fiind în luptă pentru ocuparea unei poziții în sextetul fruntaș.

În aceeași notă a vorbit și căpitanul echipei, Ousmane Viera, precum și Yasin Hamed.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a cedat cu scorul de 4-2 pe terenul celor de la FC Voluntari,. Într-un meci care a avut loc duminică seara, în cadrul etapei a 22-a din Liga I, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Într-un alt meci care ne interesează nemijlocit, duminică seară, Viitorul Constanța și Universitatea Craiova au remizat, 0-0. Oltenii au ratat un penalty prin bosniacul Koljic, ei fiind la primul meci fără vedeta Mitriță, transferată în SUA.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.