SPORT 11 martie 2019

Eugen Neagoe: „Ne gândim la Europa League”

de Covasna Media | 857 vizualizări
Sursa foto - LPF
Sursa foto - LPF

Sepsi OSK Sf Gheorghe a fost surpriza plăcută a sezonului regulat, reușind o calificare spectaculoasă în play-off. Antrenorul Eugen Neagoe explică în câteva cuvinte importanța acestei perfomanțe pentru echipa sa și pentru exuberanții săi suporteri. Interviul de mai jos a fost acordat de către antrenorul nostru pentru site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal.

- Ce a însemnat calificarea în play-off pentru antrenorul Eugen Neagoe?

- Pfuuu... Nu pot vorbi doar în numele meu! Pentru echipă, pentru toți cei care se ocupă de ea și, implicit, pentru mine, este o performanță mare, în condițiile în care am obținut-o încă din al doilea an după promovare. Suntem cu toții fericiți că munca depusă ne-a așezat între primele șase echipe din România.

- Dar pentru oraș, pentru micuța comunitate transilvăneană?

- A fost o bucurie imensă la Sf. Gheorghe! Sepsi OSK este o echipă iubită. Suporterii vin peste tot după noi. Oamenii aceștia calzi și devotați chiar meritau să se bucure că susțin o echipă din play-off.

- Ce își propune Sepsi OSK în play-off?

- Ne dorim rezultate bune, care să ne împingă spre un loc de Europa League. Aș minți dacă aș afirma că nu ne-am gândit chiar la titlu, dar trebuie să fim realiști, este o diferență destul de mare de puncte față de primul loc. În plus, nu jucăm singuri, ne vom lovi de adversari valoroși și mult mai experimentați.

- Cum vedeți lupta pentru titlu?

- Prin prisma locului ocupat, CFR Cluj pare să aibă prima șansă. Se poate întâmpla, însă, orice. Sunt echipe valoroase sub locul ocupat acum de CFR, fiecare dintre ele poate ajunge pe prima poziție. E greu de dat un pronostic. Va fi o luptă dură în aceste zece etape, mai dură ca oricând.

- Domnule Neagoe, spuneți-ne câteva cuvinte despre Adrian Rus și Florin Ștefan, doi componenți de bază ai echipei calificate la turneul final U 21. 

- Sunt fotbaliști cu calități tehnico-tactice foarte bune. Au caracter, muncesc cu seriozitate, sunt profesioniști în sensul adevărat al cuvântului. Vor crește foarte repede valoric. Eu am încredere că în cel mai scurt timp vor face pasul și spre echipa mare a României!

(lpf.ro)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.