SPORT 14 decembrie 2018

Eugen Neagoe: Mergem încrezători la Călăraşi; sper să venim cu trei puncte acasă

de Agerpres | 819 vizualizări

Antrenorul echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Eugen Neagoe, a declarat, joi, că este încrezător că formaţia sa va obţine o victorie importantă în partida pe care o va disputa duminică, în deplasare, cu Dunărea Călăraşi, în cadrul celei de-a 20-a etape a Ligii I de fotbal.

„Venim după un rezultat slab (0-1, n. red.), deşi ne-am dorit foarte, foarte mult să câştigăm jocul pe care l-am avut acasă contra celor de la Botoşani. Dar, din păcate, nu am reuşit, chiar dacă am făcut o a doua repriză foarte bună, am dominat adversarii şi ne-am creat situaţii de a marca. Dar, ăsta este fotbalul, acum suntem în faţa unui joc în deplasare, cu o echipă care nu a reuşit să câştige de foarte mult timp şi îşi doreşte să reuşească duminică. (...) Băieţii mei sunt conştienţi de importanţa celor două meciuri care au mai rămas până la vacanţă. Primul meci este cel mai important întotdeauna şi mergem încrezători la Călăraşi că putem să câştigăm acest joc. Ne dorim foarte mult să reuşim”, a declarat tehnicianul echipei Sepsi OSK, în cadrul unei conferinţe de presă.

Acesta a mai spus că toţi jucătorii sunt „valizi” şi că obiectivul său este ca echipa pe care o antrenează să fie în prima parte a clasamentului.

„Îmbucurător este faptul că nu avem accidentaţi, nu avem jucători suspendaţi, deci tot lotul este este valid. (...) Este un meci foarte important şi pentru noi şi pentru adversari, dar eu cred că avem forţa necesară să reuşim să venim cu cele trei puncte acasă. (...) Totul depinde numai şi numai de noi. (...) Aşa cum am mai spus, cred că am dovedit în acest campionat, în aceste 19 etape, că putem câştiga împotriva oricărui adversar şi sper să reuşim şi duminică”, a mai spus Eugen Neagoe.

Meciul dintre Sepsi OSK şi Dunărea Călăraşi este programat duminică, de la ora 14,00.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.