SPORT 24 septembrie 2019

Etape de Cupa României organizate în week-end la București

de Covasna Media | 1240 vizualizări

Echipele feminine de baschet 3x3 Agro Squad București și Rapid București au câștigat turneele din circuitul Cupei României, Baschet Feminin 3x3, disputate în București, în week-end-ul recent încheiat. În cadrul Turneului 8, Agro Squad a avut un parcurs fără greșeală, impunându-se în finală în fața echipei Rapid, cu scorul de 12-10, iar în cadrul Turneului 9, a fost rândul echipei Rapid București să obțină punctaj maxim, câștigând finala în fața Agro Squad, cu scorul de 22-16.

Circuitul Cupa României, Baschet Feminin 3x3, ediția 2019, a programat în week-end-ul recent încheiat, în București, meciurile din cadrul Turneelor 8 și 9.

Sâmbătă, în cadrul T8 din CRBF 3x3, echipa Aqro Squad București, în formula Anca Sipos, Alexandra Chitanu, Georgiana Plavitu și Mihaela Chelariu, a avut un parcurs fără greșeală și a câștigat laurii competiției după o finală foarte echilibrată cu “rivala” Rapid București, care a jucat în formula Ana Maria Cuatu, Florina Diaconu, Alexandra Lupusavei și Gabriela Vlad. După ce a câștigat la pas Grupa A, trecând lejer de CSM Alexandria și CSU Oradea, iar în primele două meciuri din “KO brackets” a dispus pe rând de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 17-5) și de Phoenix Constanța (scor 21-10), echipa Agro Squad a reușit să se impună și în finală, după un meci foarte echilibrat, în fața echipei Rapid, cu scorul de 12-10.

Duminică, în cadrul T9 din CRBF 3x3, a fost rândul echipei Rapid București să obțină punctaj maxim și să câștige laurii competiției, Alexandra Lupusavei, Florina Diaconu, Pantazi Alexandra și Vlad Gabriela impunându-se în fața “rivalelor” de la Agro Squad (Anca Sipos, Georgiana Plavitu, Alexandra Chitanu, Mihaela Chelariu), cu scorul de 22-16. A fost ca o revanșă a baschetbalistelor din Giulești, care cedaseră sâmbătă în finală în fata Agro Squad. Cu un parcurs fără greșeală în Grupa B în fața echipelor CSM Satu Mare și CSM Alexandria, Rapid București a continuat să-și domine adversarele și în fazele meciurilor eliminatorii, trecând pe rând de Phoenix Constanța (scor 21-12) și FCC Baschet Arad (scor 21-11). În ultimul meci al T9, Rapid și-a luat revanșa și a dispus în finală de rivala Agro Squad, cu scorul de 22-16.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.