SPORT 18 mai 2024

Epilogul sezonului 2023-2024

de Marius Raczek | 1650 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, Stadionul Ion Oblemenco va fi gazda ultimei partide din sezonul 2023-2024 pentru Sepsi OSK, adversara alb-roșiilor fiind Universitatea Craiova.

Indiferent de rezultatul acestei partide, Sepsi OSK va ocupa la finalul sezonului cel puţin locul cinci. Totuși, dacă alb-roșii se impun, iar Farul Constanța pierde la CFR Cluj, ei vor încheia acest sezon al Superligii pe locul patru. Despre partidă, dar și despre posibilitatea unei clasări superioare a vorbit în prefața meciului și antrenorul Bernd Storck: „Vom face totul să câștigăm și acest meci. Suntem pe locul cinci, dar cred că se putea și mai mult, așa că mergem să luăm puncte. Cred în spiritul echipei, trebuie să avem continuitate, în funcție de rezultatele din celelalte partide putem termina sezonul pe poziția a patra. Au existat de-a lungul Play-Off-ului probleme de arbitraj, dar echipa a revenit de fiecare dată, este o echipă care luptă, cu o bună mentalitate, și luăm totul meci cu meci. În ceea ce o privește pe Universitatea Craiova, am pierdut ultimele două partide pe propriul teren cu ei, dar avem șansa noastră, trebuie să fim atenți în defensivă, să facem greșeli mai puține, desigur și ei vor lupta pentru că mai au posibilitatea să termine pe locul secund.”

Și pentru trupa lui Costel Gâlcă meciul este important, oltenii, tot prin jocul rezultatelor, ar putea termina acest sezon pe locul secund. Universitatea Craiova a pierdut puncte importante, fiind învinsă chiar pe propriul teren de CFR Cluj, dar și remiza de la Farul Constanța, acestea în ciuda victoriilor din Giulești și acasă cu FCSB, deja campioana României.

Istoria întâlnirilor directe consemnează 21 de partide. De șase ori s-a impus Sepsi OSK, de zece ori Universitatea Craiova, alte cinci întâlniri terminându-se la egalitate. În ultimele două partide disputate la Sfântu Gheorghe, craiovenii au câștigat de fiecare dată cu același rezultat, 3-1. Ultima victorie pentru Sepsi OSK a fost în sezonul trecut, chiar la Craiova, un 1-0 prin golul marcat de Ștefănescu în al patrulea minut de prelungiri.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.