SPORT 7 decembrie 2011

Egal ruşinos la Campionatul Mondial de handbal feminin: România - Japonia 28-28

de Covasna Media | 556 vizualizări

Echipa naţională de handbal feminina ratat cea de-a treia victorie consecutivă din Grupa C a Campionatului Mondial, după un egal surprinzător cu Japonia, scor 28-28. În primele două meciuri, România a trecut cu 30-28 de Tunisia şi cu 33-27 de Cuba.

Partida s-a jucat la Giansio Ibirapuera din Sao Paolo. După un început echilibrat, româncele au preluat iniţiativa şi au condus pe toată durata meciului, fără a se distanţa însă considerabil pe tabela de marcaj. Pe final, Romînia a avut 28-26 în minutul 60, ultimul al meciului, dar a primit două goluri, Japonia reuşind egalarea în chiar ultima secundă!

Antrenorul Radu Voina şi-a permis să trimită pe teren şi handbaliste obişnuite mai degrabă cu banca de rezerve, mai ales că urmează adevăratele meciuri grele, cu Brazilia şi, respectiv, cu Franţa. Oricum, "tricolorele" şi-au asigurat calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

Japonia a reuşit primul punct în grupă, după ce pierduse la scor cu Franţa, 22-41, şi cu Brazilia, 24-32.

România mai are de jucat două meciuri în Grupa C, după următorul program:

- 8 decembrie, ora 23:45: România - Brazilia

- 9 decembrie, ora 21:45: România - Franţa

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Baiazid, 7 decembrie 2011
D-lor destepti :dece nu putem sa vedem si noi meciurile acestea ? Dece mama dracului le difuzati pe un canal care nu-l prinde toata lumea ? Rusine sa va fie daca nici atat nu meritam ,D-lor de la FRH.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.