SPORT 15 iunie 2011

Educaţie rutieră şi karting

de Covasna Media | 691 vizualizări
În premieră în România, Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe cu ajutorul lui Ştefan Lucian de la Skat Kart Tg. Secuiesc a organizat Marele premiu dotat cu “Memorialul Jani Ferenc şi Codruţ Morar”, concurs de educaţie rutieră şi karting. În perioada 9-12 iunie, pe pista de karting Skat Kart din Târgu Secuiesc au participat la concurs 25 de judeţe din România cu un număr de 100 de concurenţi. Patru zile a fost bucurie

În premieră în România, Palatul Copiilor din Sf. Gheorghe cu ajutorul lui Ştefan Lucian de la Skat Kart Tg. Secuiesc a organizat Marele premiu dotat cu “Memorialul Jani Ferenc şi Codruţ Morar”, concurs de educaţie rutieră şi karting.

În perioada 9-12 iunie, pe pista de karting Skat Kart din Târgu Secuiesc au participat la concurs 25 de judeţe din România cu un număr de 100 de concurenţi.

Patru zile a fost bucurie pentru că Ştefan Lucian a pus la dispoziţia copiilor din competiţie karturi noi nouţe şi echipament complet şi nou.

Pe lângă concurs, copiii au avut educaţie rutieră, relaţie cu strada, educaţie fizică, iar în timpul liber au fost introduse jocuri.

Mulţumim lui Ştefan Lucian pentru tot ce a făcut copiilor din România, Ministerului şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Covasna pentru sprijinul acordat şi nu în ultimul rând Grupului Şcolar Gabor Aron de la Tg. Secuiesc pentru cazare şi masă.

Kerekes Jeno - Palatul Copiilor Sf. Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.