SPORT 3 august 2023

Ediția din acest an a Zilelor Sportive nu va mai avea loc

de Covasna Media | 1019 vizualizări

Organizatorii Zilelor Sportive – după o analiză atentă a unei situații de suprapuneri de programe – au decis să reprogrameze evenimentul pentru anul viitor. Astfel, ediția din acest an, anunțată anterior pentru perioada 22-24 septembrie, nu va mai avea loc.

Ultimele ediții ale Zilelor Sportive au dovedit că pentru acest eveniment de amploare, care pune orașul în mișcare, locația principală cea mai adecvată este P-ța Libertății cu Parcul Elisabeta. Anul acesta, era planificată o reconfigurare a locațiilor în așa fel încât să poată fi incluse cât mai multe evenimente sportive, iar programele să fie și mai accesibile publicului larg.

Începând cu a doua jumătate a lunii august, P-ța Libertății va găzdui însă, timp de o lună – inclusiv perioada planificată pentru Zilele Sportive – o expoziție de fotografie de amploare, de renume internațional, care va ocupa o parte semnificativă a pieței.

După analiza situației ivite, organizatorii Zilelor Sportive au decis să nu mai organizeze evenimentul în acest an, nedorind să perturbe buna desfășurare a nici unuia dintre cele două programe.

Scopul Zilelor Sportive rămâne neschimbat: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pună orașul în mișcare. Totodată, să creeze un cadru ideal prin care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască între ei. Programele variate ale evenimentului să ofere o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori, cât și celor profesioniști.

Organizatorii doresc ca Zilele Sportive din Sfântu Gheorghe să revină anul viitor cu o ediție demnă de cele anterioare, cu resurse umane și materiale adecvate, cu programe variate și colorate, organizate în centrul orașului.

Sursa: Nemes Áron, Organizator principal al Zilelor Sportive

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.