SPORT 28 ianuarie 2021

Eder Gonzales, în echipa etapei a 18-a

de Covasna Media | 984 vizualizări

După disputarea partidelor din etapa a 18-a, una în care Sepsi OSK a obținut o victorie la scor, 4-1 cu Astra Giurgiu, Liga Profesionistă de Fotbal l-a nominalizat ca jucător al meciului pe Gabriel Vașvari, în timp ce Eder Gonzales figurează în echipa ideală a rundei.

De la începutul returului, partida cu Astra Giurgiu a însemnat pentru Sepsi OSK atât prima victorie din partea secundă a campionatului, cât și una la un scor concludent. Pentru contribuția adusă la victorie, printre care și un gol marcat din penalty, Gabriel Vașvari a fost desemnat jucătorul partidei. Un alt jucător al echipei noastre, pentru evoluția avută a fost nominalizat în 11-le ideal, prezentat de Liga Profesionistă de Fotbal. Este vorba despre Eder Gonzales, care de asemenea, în partida amintită, a marcat un gol, cel al desprinderii la 3-0, dar a și scos penalty-ul transformat de Gabriel Vașvari.

Echipa ideală a etapei a 18-a arată astfel:

Portar: Alexandru Greab (FC Argeş)

Fundași: Denis Haruţ (FC Botoşani), Paul Papp (Universitatea Craiova), Sylvain Deslandes (FC Argeș)

Mijlocași: Ciprian Deac (CFR Cluj), Eder Gonzalez (Sepsi OSK), Andrei Artean (Viitorul), Adrian Păun (CFR Cluj)

Atacanți: Dennis Man (FCSB), Daniel Popa (Chindia), Hamidou Keyta (FC Botoşani)

Antrenorul etapei: Mihăiţă Ianovschi (FC Argeş)

Sepsi OSK a disputat deja și partida din cadrul etapei a 19-a, încheiată la egalitate, 3-3 pe terenul celor de la Viitorul Constanța, următorul joc al echipei noastre fiind programat pe 30 ianuarie, când la Sfântu Gheorghe va veni FC Voluntari.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.