SPORT 15 septembrie 2023

Echipele de handbal ale Sepsi-SIC joacă în weekend la Sala „Szabó Kati”

de Covasna Media | 950 vizualizări

Echipa de senioare a ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe va juca primul meci pe teren propriu din sezonul 2023-2024 al Diviziei A de handbal feminin. După debutul cu victorie în liga secundă, 32-11 pe terenul lui Spartac București, formația pregătită de Carmen Cartaș și Eugen Ciulei va primi vizita Unirii Dobroiești, duminică, de la ora 13.00, la Sala Sporturilor „Szabó Kati”.

„Prețul unui bilet este de 15 lei, iar la sală vor putea fi achiziționate și abonamente pentru întreg sezonul. Acestea costă 200 de lei, suporterii care le vor cumpăra urmând a primi și un tricou personalizat al echipei noastre”, anunță Sepsi-SIC.

După patru ani în care a evoluat în Campionatele Naționale de junioare, clubul covăsnean joacă, începând cu noua stagiune, și la senioare. Cele mai multe dintre componentele lotului au făcut parte din formațiile juvenile ale „alb-verzilor” și au evoluat, deja, la nivelul eșalonului secund, sub sigla Centrului Național de Excelență din Sfântu Gheorghe.

În ediția 2023-2024 a Diviziei A, al doilea eșalon al handbalului feminin românesc, s-au înscris 21 de echipe. Federația Română de Handbal le-a împărțit în trei serii de câte șapte, iar opt echipe vor lua parte, în luna mai a anului viitor, la Turneul Final de promovare: primele două din fiecare serie și două formații de pe locul trei. Alături de Sepsi-SIC, din Seria A mai fac parte CSM Slatina (retrogradată din Liga Națională), Activ-Prahova Ploiești, Unirea Slobozia, Unirea Dobroiești, Neptun Constanța și Spartac București.

Antrenorii „alb-verzilor” nu vor putea conta, pentru meciul de duminică, pe Elena Popica, jucătoare care tocmai a suferit o intervenție medicală la genunchiul piciorului drept, iar Ana Samson, Evelyn Marton și portarul Ana Dulgheriu sunt incerte.

Tot în acest final de săptămână va juca pe teren propriu și formația de junioare a Sepsi-SIC. Trupa pregătită de Lucas Vitale Alvarez, Kolumban Anett și Eugen Ciulei va primi vizita formației Liceului Teoretic „Traian Vuia” Reșița, în prima etapă a Campionatului Național de junioare 1 (U19). Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12.00, la Sala Sporturilor „Szabó Kati”, iar intrarea va fi liberă. Din grupa E mai fac parte LPS Târgu Mureș, CSS Dinamo Brașov, LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș și CSS Hunedoara.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.