SPORT 26 octombrie 2021

Echipele de handbal ale Sepsi-SIC conduc seriile din care fac parte, în campionatele de junioare

de Covasna Media | 1070 vizualizări

Echipele de handbal ale Sepsi SIC Sfântu Gheorghe conduc clasamentele seriilor de campionat din care fac parte, atât la junioare 1 (U19), cât și la junioare 2 (U17).

Junioarele 1 au câștigat derby-ul zonal cu CSM Corona, la Brașov, scor 32-19 (13-9), ajungând la patru victorii din tot atâtea meciuri și consolidându-și prima poziție în Seria D a Campionatului Național.

Junioarele 2 s-au impus și ele în acest weekend, în deplasare la CSȘ Sighișoara, 49–14 (21–7, 28–7), Sepsi-SIC fiind lider în Seria F, tot cu patru succese după primele patru etape.

Echipa Centrului Național de Excelență Sfântu Gheorghe, alcătuită în bună măsură de junioare ale „alb-verzilor”, a pierdut în etapa a șasea a Diviziei A la CSM Slobozia, 25–29 (14–12), după o evoluție încurajatoare, în fața uneia dintre formațiile bune ale eșalonului secund.

La finalul acestei săptămâni, în campionatele de junioare va fi pauză, iar CNE va primi vizita lui CSM Roman, în etapa a șaptea din Divizia A.

Următoarele meciuri pentru echipele U19 și U17 ale Sepsi-SIC vor avea loc pe 6 noiembrie  - cu CSȘ Odorheiu Secuiesc, respectiv pe 14 noiembrie – cu CSM Corona Brașov.

Sursa: Comunicat de presă

Foto: Dan Potor

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.