SPORT 16 mai 2023

Echipele covăsnene pe locurile 4 și 5 în Turneul Final de baschet feminin U13

de Covasna Media | 12177 vizualizări

Disputat în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc, Turneul Final al categoriei de vârstă U13 la baschet feminin a fost câștigat de ACS Dan Dacian București, KSE Târgu Secuiesc terminând pe poziția a patra, iar CSȘ Sfântu Gheorghe pe locul cinci.

Ambele echipe reprezentând județul Covasna au făcut parte din Grupa A, KSE Târgu Secuiesc cu două victorii și o înfrângere (51-28 cu CSȘ Sf.Gheorghe, 64-43 cu CSO Voluntari și 35-67 cu CSM București), calificându-se în semifinale. În penultimul act al competiției, KSE Târgu Secuiesc a pierdut în fața viitoarei campioane, ACS Dan Dacian București, cu rezultatul de 68-32, cedând apoi și în partida medaliilor de bronz cu 43-38, având-o ca adversară pe ACS Napoca Baschet School Cluj-Napoca.

CSȘ Sfântu Gheorghe a terminat pe locul al treilea în Grupa A, având o singură victorie, 47-37 cu CSO Voluntari, după amintita înfrângere cu KSE Târgu Secuiesc, dar și în partida cu CSM București, 51-39 în favoarea bucureștencelor. În continare, în lupta pentru locurile 5-8, CSȘ Sfântu Gheorghe a trecut cu 46-14 de CSȘ Ploiești și cu 51-31 de CSȘ Brașovia Brașov, ocupând astfel poziția a cincea în ierarhia finală a competiției.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.