SPORT 16 octombrie 2014

Echipa națională, fără selecționer. Victor Pițurcă și-a reziliat contractul cu FRF

de Covasna Media | 302 vizualizări

Victor Pițurcă și-a reziliat contractul cu FRF și nu mai este selecționerul echipei naționale al României. Informația este oficială și a fost publicată joi seară pe site-ul forului condus de Răzvan Burleanu.

„Federația Română de Fotbal și Victor Pițurcă au reziliat astăzi, 16 octombrie 2014, de comun acord, contractul privind postul de selecționer al echipei naționale a României, precum și contractele celorlalți membri ai staff-ului primei reprezentative”, se arată pe site-ul FRF.

Detalii privind situația echipei naționale vor fi oferite de președintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferință de presă ce va avea loc luni, 20 octombrie, de la ora 12:00, la Casa Fotbalului, în sala „Ioan Chirilă”, notează site-ul oficial al FRF.

Tot joi, Victor Pițurcă s-a întâlnit, alături de „secundul său”, Eugen Neagoe, cu cei doi reprezentanți ai clubului Al Ittihad, aflați la București în aceste zile. Au luat masa la un restaurant din Capitală și au discutat pe marginea contractului, potrivit Digi Sport.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.