SPORT 11 noiembrie 2013

Echipa de baschet feminin Sepsi SIC a rămas fără antrenor

de Agerpres | 577 vizualizări

Clubul de baschet feminin Sepsi SIC din Sfântu Gheorghe a încetat colaborarea cu antrenorul principal Deri Csaba.

Conducerea clubului menţionează, într-un comunicat de presă postat luni pe pagina oficială, că decizia a fost luată cu acordul ambelor părţi şi are drept cauză „rezultatele nefavorabile” din ultima perioadă, dar şi unele aspecte care periclitează atingerea obiectivelor echipei, respectiv jucarea finalei în campionat şi în Cupa României, şi trecerea de faza grupelor în FIBA EuroCup. Secundul Nemes Áron şi staff-ul tehnic vor asigura interimatul până la semnarea contractului cu un nou antrenor principal.

În acest sezon, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe este singura reprezentantă a României în FIBA Eurocup, adversarele sale din grupa C fiind Tarsus Belediyespor (Turcia), Dinamo Novosibirsk (Rusia) şi Horizont Minsk (Belarus) pe care le va întâlni pe parcursul lunilor noiembrie şi decembrie. Primul meci, jucat luna aceasta la Sfântu Gheorghe, a fost câştigat de echipa turcă, scor 93-88, iar următoarea partidă din grupă va avea loc pe 14 noiembrie la Minsk.

Echipa covăsneană participă pentru a treia oară în competiţiile europene, după ce în sezonul 2008-2009 şi în sezonul 2009-2010 a reuşit să treacă de grupe şi s-a clasat printre primele 16 formaţii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.