SPORT 17 martie 2021

Echipa de băieţi a Liceului Teoretic Nagy Mozes din Târgu Secuiesc, vicecampioană naţională

de Covasna Media | 1078 vizualizări

În perioada 12-14.03.2021 Federația Română de tenis de masă a organizat Campionatul Național Echipe Juniori II la Buzău, competiţie la care Clubul Sportiv Liceul Teoretic Nagy Mozes din Târgu Secuiesc a participat cu două echipe, una de fete și una de băieți.

Concursul a început cu grupele de calificare fete unde echipa LTNM Tg. Secuiesc s-a impus: 3-1 cu CSM Vatra Dornei şi tot 3-1 cu CSŞ Buzău, ocupând primul loc. A urmat barajul pentru intrarea în tablou principal: LTNM Tg. Secuiesc - SCM  Dunărea 2020 Giurgiu 3-1. Pe tabloul principal, echipa liceului din oraşul breslelor a fost învinsă cu 3-0 de echipa LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța, care a și câștigat competiția. Componența echipei de fete: Farkas Yvett, Canea Kocsis Abigel, Balazs Boglarka.

La băieți, în grupe LTNM Tg. Secuiesc a înregistrat următoarele rezultate: 3-0 cu CSM Victoria Carei; 3-0 cu CSŞ Sfântu Gheorghe şi 3-2 cu CSM Bistrița.

În urma acestor rezultate, echipa s-a calificat direct pe tabloul principal, fază a compeţiei în care LTNM Tg. Secuiesc le-a învins pe CSŞ Odorheiu Secuiesc (3-0) şi CSTA București (3-0).

În semifinale am jucat cu LTNM Tg. Secuiesc a avut ca adversară pe CS Voința Câmpulung. După două ore și douăzeci de minute de joc, covăsnenii s-au impus cu 3-2. În finală LTNM Tg. Secuiesc a pierdut, scor 0-3, în faţa CS Armata Steaua București.

Componența echipei de băieţi: Canea Kocsis Andras, Pribeagu Sebastian, Kovacs Kristof Istvan, Miroiu Andrei.

Am ieșit pe locul doi, după ce am câștigat meciuri împotriva centrelor olimpice și cluburilor cu renume în țară. Băieții au obținut un rezultat extraordinar. Felicitări pentru atitudinea lor pe lângă masa de joc și pentru voința de a juca și câștiga“, a declarat antrenorul Kerekes-Gal Barnabas.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.