SPORT 12 iunie 2020

După trei luni de așteptare, Sepsi OSK revine pe teren

de Covasna Media | 1044 vizualizări

Sâmbătă, 13 iunie, cu începere de la ora 20:00, după o așteptare de mai bine de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus, fotbalul din Liga 1 se întoarce la Sfântu Gheorghe, pe stadionul  Municipal, Sepsi OSK urmând să întâlnească în cadrul Play-Out-ului pe FC  Hermannstadt.

Partida Sepsi OSK-FC Hermannstadt este programată în cadrul etapei a III-a din Play-Out, cele două echipe fiind vecine de clasament, trupa antrenată de Leo Grozavu aflându-se pe poziția a doua, în timp ce sibienii ocupă locul trei.  Sepsi OSK vizează obținerea primului succes din această fază a competiției, în primele două etape disputate trecându-și în cont tot atâtea remize, ambele cu scoruri identice, 1-1, una pe propriul teren cu Poli Iași, cealaltă în deplasare la Chindia Târgoviște.

În sezonul regulat Sepsi OSK și FC Hermannstadt s-au întâlnit de două ori. La Sfântu Gheorghe, Sepsi OSK s-a impus cu categoricul scor de 3-0, goluri marcate de Vașvari (penalty), Carnat și Gál-Andrezly, pentru ca în retur rezultatul să fie egal, 2-2, ambele goluri ale echipei noastre purtând semnătura lui Safranko.

Tot în cadrul etapei a III-a din Play-Out vor mai avea loc întâlnirile FC Voluntari-Academica Clinceni(13.06) și Viitorul Constanța-Poli Iași(14.06), în timp ce partida Dinamo București-Chindia Târgoviște a fost amânată, după ce magazionerul echipei bucureștene a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.