SPORT 20 noiembrie 2023

După opt ani, din nou la Campionatul European

de Marius Raczek | 557 vizualizări

România a învins la Felcsút (Ungaria) pe Israel, în preliminariile EURO 2024, asigurându-și astfel prezența la un turneu final după o așteptare de opt ani.

Partida nu a început prea bine pentru tricolori, încă din minutul 2 Zahavi reușind să deschidă scorul. Dar egalarea avea să vină repede, în minutul zece, când Pușcaș, atent, a reluat în poartă balonul ricoșat din bara transversală, după șutul lui Drăguș. În partea secundă Ianis Hagi i-a adus pe tricolori în avantaj cu un șut bine plasat, pe jos, lângă stâlpul porții. Pe final au fost ceva emoții, Mihăilă fiind eliminat cu cartonaș roșu, dar în cele șase minute rămase, soarta partidei nu a mai putut fi modificată.

În ultima partidă a preliminariilor, România o va întâlni marți, 21 noiembrie, cu începere de la ora 21:45, pe Elveția, la București, iar tricolorii au nevoie de cel puțin o remiză pentru a termina grupa pe prima poziție.

România va fi prezentă pentru a șasea oară la un turneu final al Campionatului European, după edițiile din 1984, 1996, 2000, 2008 și 2016.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.