SPORT 31 august 2018

Dunărea Călărași are 9 puncte în clasament

de Covasna Media | 744 vizualizări
Sursa foto - Facebook @fanclubdunarea
Sursa foto - Facebook @fanclubdunarea

Dunărea Călărași a avut un program foarte greu în startul campionatului, de care însă a trecut cu brio. Dunărenii, conduși de către Dan Alexa, au întâlnit în primele două etape ultimele campioane naționale. Ei au prestat un joc eminamente defensiv, dar au învins în deplasare pe Viitorul Constanța cu 1-0 și au remizat acasă cu CFR Cluj, 0-0. În ambele etape, portarul George Straton, venit de la ACS Poli Timișoara, a fost inclus în echipa ideală.

Apoi au remizat în deplasările cu Hermanstadt și cu Astra Giurgiu, între cele două egaluri intercalându-se singurul pas greșit, 1-3 acasă cu Universitatea Craiova.

Victoria din etapa trecută, 2-0 cu Poli Iași a valorificat remizele anterioare și a săltat nesperat Dunărea Călărași în clasament. Acest succes le-a dat moral celor de la Dunărea, care însă suferă la nivelul mijlocașilor de coordonare. Golurile lor contra ieșenilor s-au înscris pe contraatac. Din cele șase etape anterioare, Dunărea Călărași a avut cinci adversare care în sezonul anterior au fost în play-off. 

Meciul Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Dunărea Călărași se dispută în data de 31 august, în deschiderea rundei a șaptea, de la ora 19.30, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.