SPORT 28 octombrie 2009

Dublă victorie pentru SEPSI B.C.

de Covasna Media | 612 vizualizări

Sezonul a început cum nu se poate mai bine pentru echipa din Sfântu Gheorghe. Două victorii în primele două meciuri. Ambele în deplasare şi ambele la diferenţe confortabile: 74 - 60 la Satu Mare şi 76 - 44 la Alba Iulia. Antrenorul Stacey Nolan a rulat aproape toate jucătoarele aflate în lot, în cele două meciuri evoluând nu mai puţin de 12 jucătoare.

Cu o medie de 23 de puncte şi 13 recuperări, Vanessa Gidden se află pe locul doi în topul campionatului în acest moment, punctaje bune reuşind Vass Ildiko, 14,5 puncte pe meci şi Kristen Rasmussen, 13 recuperări. De salutat prezenţa aproape a tuturor jucătoarelor pe lista marcatoarelor, Stacey Nolan încercând de când a sosit să imprime un pronunţat şi eficient joc colectiv.

Următoarea partidă va avea loc pe teren propriu, în Sala Sporturilor Szabo Kati din Sfântu Gheorghe, sâmbătă cu CSS Timişoara. Cu ocazia partidei vor putea fi din nou achiziţionate cărţi poştale de 1 leu, în cadrul programului „Hai cu noi la Moscova”, urmând ca la tragerea la sorţi să aflăm cine va însoţi echipa la ultimul meci din grupele FIBA Cup din capitala Rusiei. Precizăm că aceste cărţi poştale sunt puse în vânzare la Biroul de Organizare Municipală (lângă Teatru), dar şi în magazinele partenere, la difuzorii volanţi şi pot fi comandate pe site-ul www.sepsibc.ro.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.