SPORT 8 noiembrie 2018

Drăghici ar putea rata întâlnirea cu fosta sa echipă

de Covasna Media | 648 vizualizări

Săptămâna aceasta, mai precis vineri 9 noiembrie, Universitatea Craiova deschide runda a 15-a din Liga I, pe teren propriu, ora 21.00, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe. La echipa covăsneană evoluează, sub formă de împrumut, mijlocașul dreapta Stephan Drăghici care aparține de Universitatea Craiova.

După un început bun, fotbalistul de 20 de ani a pierdut echipa și se pare că nu mai este în grațiile antrenorului Eugen Neagoe, câștigător al eventului cu Craiova în 1992. Drăghici a primit 6 cartonașe galbene în etapele de până acum, ispășind deja o etapă de suspendare. Indisciplina l-a făcut pe oltean să încaseze un avertisment inclusiv la meciul de Cupa României, câștigat de Sepsi cu 5-0 la Mioveni. Ce-i drept, Drăghici a luat un galben gratuit de la centralul craiovean Sebastian Colțescu, la meciul cu Viitorul Constanța, când a fost faultat clar în careu.  Colțescu, spre stupefacția asistenței, i-a dat avertisment pentru simulare.

Stephan Drăghici a fost introdus de Neagoe în repriza secundă a meciului pierdut de Sepsi OSK, scor 3-1, acasă cu Hermannstadt, dar evoluția sa a fost ștearsă. Drăghici a cochetat cu lotul național de tineret, dar acum nu se mai află, pentru moment, în vederile lui Mirel Rădoi.

Drăghici este originar din comuna Văleni (jud. Olt), fiind născut la Roșiori (jud. Teleorman).

Pe de altă parte, nici Eugen Neagoe nu are liniște la Sepsi OSK. La finele partidei pierdute cu Hermannstadt, el a avut un diferend cu olteanul Dandea, legitimat la sibieni. Antrenorul l-a acuzat pe jucător că l-ar fi înjurat în timpul meciului, iar cei doi au fost la un pas să se ia la bătaie.

În tur, Sepsi OSK a învins cu 1-0 pe Universitatea Craiova.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.