SPORT 17 octombrie 2023

Două victorii și o remiză

de Marius Raczek | 729 vizualizări

În cele cinci partide disputate de juniorii clubului Sepsi OSK, bilanțul a fost de două victorii, la U17 respectiv Tineret, o remiză la U16, dar și două înfrângeri în competițiile rezervate categoriilor de vârstă U14 și U15.

În Liga Elitelor U14, Sepsi OSK a evoluat în deplasare la AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, acolo unde a fost învinsă cu rezultatul de 4-2. Golurile covăsnenilor le-au reușit Brumă și Andrei. Sepsi OSK ocupă poziția a cincea în clasamentul Seriei 1, iar etapa următoare va juca tot în deplasare, la ACS Colțea Brașov, echipa de pe locul zece.

La categoriile de vârstă U15 și U16, Sepsi OSK a primit vizita echipei Kids Tâmpa Brașov, vizitatorii plecând de la Sfântu Gheorghe cu o victorie și o remiză. La U15, Kids Tâmpa Brașov s-a impus cu rezultatul de 4-2, pentru alb-roșii marcând Urszuly și Floroi. În Liga Elitelor U16, Sepsi OSK și Kids Tâmpa Brașov au disputat derby-ul seriei, terminat nedecis, 1-1, autorul golului fiind Gioșanu. Dacă la U 15, Sepsi OSK ocupă poziția a opta, la U16 se află, încă, în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Kids Tâmpa Brașov, despărțite de golaveraj.

Cele două victorii din weekend au venit din dubla cu UTA Arad, în Liga Elitelor U17, respectiv Liga de Tineret. La U17, Sepsi OSK a câștigat la limită, 1-0, prin golul marcat de Mihoreanu, la Tineret a fost o victorie mai clară, 4-1, prin reușitele semnate de Bena, Coman, Soós și Fadei. În ceea ce privește clasamentul, la U17, Sepsi OSK ocupă locul șase, iar la Tineret locul opt.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.