SPORT 11 septembrie 2019

Două succese de etapă pentru Sepsi SIC Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1654 vizualizări

Echipa feminină de baschet 3x3 ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe s-a impus în ambele turnee disputate în week-end în cadrul circuitului Cupa României, baschet feminin 3x3, ediția 2019. Sâmbătă, în cel de-al șaselea turneu din CRBF 3x3, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a realizat un parcurs fără greșeală, impunându-se în finală în fața echipei Agro Squad, cu scorul de 12-11. Duminică, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a “recidivat”, reușind să-și adjudece și laurii celui de-al șaptelea turneu din CRBF 3x3, după ce a trecut în finală de Sportul Studențesc, cu scorul de 19-16.

Sepsi Arena din Sf. Gheorghe a găzduit în acest week-end meciurile turneelor 6 și 7 din cadrul circuitului Cupa României, baschet feminin 3x3, ediția 2019. După două zile pline de baschet, echipa locală ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe a realizat dubla, impunându-se în ambele turnee după evoluții fără greșeală, acumulând zece victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Sâmbătă, în cel de-al șaselea turneu din CRBF 3x3, ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, în formula Renáta Kovács, Ildikó Mirne-Nagy, Nicolett Orban și Nora Demeter, a avut un parcurs fără greșeală, impunându-se în toate cele cinci meciuri. După ce a câștigat la pas Grupa B, gruparea locală a trecut pe rând în meciurile eliminatorii de Olimpia CSU Brașov (scor 16-11) și de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 21-18) iar în finală a dispus de Agro Squad (în formula Georgiana Plăvițu, Alexandra Chitanu, Anca Șipos, Claudia Cristea), cu scorul de 12-11.

Duminică, jucând în aceeași formulă cu Renáta Kovécs, Ildikó Mirne-Nagy, Nicolett Orban și Nora Demeter, ACS Sepsi Sic a continuat seria meciurilor fără înfrângere și și-a trecut în cont un nou succes în circuitul CRBF 3x3. La fel ca în turneul de sâmbătă, echipa locală a câștigat clar Grupa B, impunându-se în fata CSM Alexandria și CSU Oradea, iar în faza meciurilor eliminatorii a dispus pe rând de ACS KSE Tg. Secuiesc (scor 14-6), Olimpia CSU Brasov (scor 15-12) iar în finală s-a impus în fața echipei Sportul Studențesc (în formula Andreea Olteanu, Maria Militaru, Patricia Burlea, Prenciu Mădălina), cu scorul de 19-16.

Cristian Frisk

Sursă foto: Facebook/Sepsi-SIC

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.