SPORT 15 octombrie 2017

(Update) FOTO Sepsi OSK – Astra Giurgiu 0-0. Cronica meciului

de Covasna Media | 1318 vizualizări

Prima etapă a returului sezonului regulat a însemnat un meci tare pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în compania celor de la Astra Giurgiu. Jocul, care a avut loc pe Stadionul Tineretului din Brașov, s-a încheiat cu o egalitate albă, 0-0.

Cele două echipe nu i-au răsfățat prea tare pe iubitorii fotbalului, fazele petrecute pe gazon nefiind neapărat foarte spectaculoase. Turnura jocului, în acest context, ne-a avantajat, deoarece, teoretic și practic, Astra era echipa considerată superioară.

Jocul a fost marcat de incidente de natură organizatorică. Astfel, în minutul 25, instalația de nocturnă a arenei de sub Tâmpa a cedat, fiind nevoie de 13 minute pentru revenirea reflectoarelor plasate pe unul dintre stâlpi.

La pauza dintre reprize, nocturna a căzut din nou, partea secundă începând, din acest motiv, cu o întârziere de 7 minute. Arbitrul bucureștean George Rădulescu a interpretat situația în favoarea spectacolului sportiv și a continuat jocul.

În repriza secundă, cea mai mare ocazie de gol i-a aparținut lui Nikolic care a șutat puternic din careu, însă portarul advers a scos de sub bara transversală. La cornerul rezultat, Damian a reluat cu capul, din vecinătatea porții, însă imprecis, cu toate că poziția era mai mult decât favorabilă.

Până la final, am reușit să îi ținem în șah pe giurgiuveni, astfel că partida s-a încheiat la egalitate, 0-0.

Sepsi: Miron - Ursu, Oros, Damian, Grecu - Fulop, Ghingha, Petrovikj, P. Petre - Nikolici, Hadnagy

Rezerve: Fejer, Mitra, Dumbravă, Astafei, Papsys, C. Herea, Dima

Antrenor: Valentin Suciu

Astra Giurgiu: Iliev - Belu, Bejan, Polczak, A. Stan - Mrzljak, Seto - Moise, Ioniță II, Balaure - Le Tallec

Rezerve: Lazar, Marquinhos, Radunovici, V. Gheorghe, Erico, Abang, Nyuiadzi

Antrenor: Edward Iordănescu

Astra se menține pe locul 4, cu 24 de puncte, în timp ce Sepsi este pe locul 12, cu 11 puncte. Oaspeții au contestat vehement decizia de reluare a meciului, după pauză, însă brigada de arbitri a rămas fermă pe poziție.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.