SPORT 13 februarie 2019

Două înfrângeri în Cupa României pentru KSE Tg. Secuiesc

de Covasna Media | 734 vizualizări

Echipa de futsal KSE Tg. Secuiesc  a avut în agendă, în această perioadă, interesante meciuri de Cupa României.

Juniorii U19 au disputat partida din turul optimilor de finală, în deplasare cu Viitorul Buzău, pierzând cu scorul de 9-6. Totuși, cu ceva atenție, în retur, diferența de trei goluri din dubla manșă poate fi recuperată. Al doilea joc este programat astăzi, 13 februarie, cu începere de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc. Covăsnenii au nevoie de un succes la trei goluri și să primească mai puțin de 6 goluri.

Pe de altă parte, echipa de seniori KSE Tg. Secuiesc a făcut un meci foarte bun în compania vicecampioanei naționale United Galați, în optimile de finală ale Cupei României. În meciul găzduit de Sala Sporturilor din Tg. Secuiesc, gălățenii au învins, până la urmă, cu scorul de 4-2, dar la pauză KSE Tg. Secuiesc avea avantaj pe tabela de marcaj, 2-1.

Experiența superioară a oaspeților, dar și oboseala acumulată de unii jucători care au evoluat și la Buzău, la juniori, au fost printre factorii care au împiedicat calificarea echipei noastre în faza superioară a competiției.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.