SPORT Acum 1 ora, 43 minute

Două din două!

de Marius Raczek | 82 vizualizări

Sepsi OSK și-a atins obiectivul la Buzău și a obținut cea de-a doua victorie stagională, 2-1 cu Gloria, după o partidă dominată de elevii lui Bernd Storck în prima repriză, atunci când de fapt s-a decis și soarta partidei.

Începutul de partidă a fost controlat de alb-roșii care au avut superioritate în privința posesiei, dominându-și clar adversarul. În minutul 12 șutul lui Alimi a lovit bara, iar apoi unul dintre apărătorii echipei gazdă a respins în corner. Ștefan a executat lovitura de colț, iar Ciobotariu a reluat, cu capul, în poartă, deschizând scorul. În continuare tot Sepsi OSK a controlat jocul și, în minutul 30, Varga a șutat puternic din afara careului, Greab a respins în față, și atent Coman a reluat în poartă, o simplă formalitate pentru atacantul adus de la Corvinul, aflat la prima reușită pentru alb-roșii. Până la pauză Kallaku putea face 0-3, din pasa lui Matei, dar Greab a intervenit salvator.

După reluare aspectul jocului s-a schimbat, Sepsi OSK fiind interesată în primul rând în a păstra avantajul pe tabela de marcaj. Astfel, Traore a avut o bună ocazie, dar Niczuly a respins în corner. Pe final lucrurile s-au precipitat, Tescan a redus diferența, cu o lovitură de cap, după un corner, apoi arbitrul VAR a anulat golul lui Matos pentru o poziție de offside.

Sepsi OSK obține două victorii din două meciuri disputate și, cel puțin până la finalul partidei Oțelul Galați-Farul Constanța, ocupă prima poziție în clasament. Etapa următoare, la Sfântu Gheorghe, va veni Dinamo București, până în acest moment revelația acestui sezon.

Superliga, Etapa 2

Gloria Buzău-Sepsi OSK 1-2 (0-2)

Arbitru: Iulian Călin, Asistenți: Stelian Slabu, Nicușor Marin

Au marcat: Tescan (86’) – Ciobotariu (12’), Coman (30’)

Cartonașe galbene: Sălceanu (23’), Dandea (33’), Dobrosavlevici (50’), Turda (54’), Traore (82’), Martos (90’+5) – Alimi (68’), Neskovic (78’)

Gloria Buzău: Greab – Scheda, Dandea (Traore 46’), Dobrosavlevici, Turda, Sălceanu – Prejmerean (Canadjija 73’), Călin (Tescan 56’), Dumitru (Akhmatov 46’) – Budescu (Benzar 73’), Matos. Antrenor: Andrei Prepeliță

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, F. Ștefan – Oteliță (Popșa 90’+6), Sota Mino, Alimi, Varga (Bardea 66’) – Kallaku (Hajdin 87’), C. Matei (Neskovic 66’) - M. Coman (Siger 87’). Antrenor: Bernd Storck 

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.