SPORT 20 februarie 2019

Două amintiri excepționale contra Viitorului

de Covasna Media | 653 vizualizări

La finele săptămânii, vineri 22 februarie de la ora 20.00, pe Stadionul Municipal din Sf. Gheorghe, va avea loc uvertura etapei a 25-a din Liga I la fotbal, între Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Viitorul Constanța. Aceasta va fi prima vizită oficială a fostului mare jucător de fotbal Gheorghe Hagi, patronul celor de la Viitorul Constanța, în județul nostru.

Meciul este extrem de important în perspectiva calificării în play-off, iar noi îl prefațăm cu două amintiri excepționale ale unor meciuri directe dintre cele două echipe.

Se întâmpla la al doilea meci pe teren propriu al echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe, în Liga I. pe Stadionul Tineretului din Brașov, alb-roșii învingeau Viitorul Constanța, în campionatul trecut, cu 1-0. Unicul gol era opera lui Hadnagy Attila, căpitanul echipei, care a înscris în prelungiri. Sepsi OSK lega atunci două victorii acasă, după ce în prealabil învinsesem Juventus București, actuala Daco-Getica, scor 2-1. La acea oră, Viitorul Constanța era campioană en-titre...

Apoi, în toamna anului trecut, Sepsi OSK a propus iubitorilor de fotbal din țara noastră o surpriză de proporții, învingând cu 3-2 chiar în fieff-ul celor de la Viitorul Constanța. Jovanovic, Tandia și Mensah semnau golurile acelui succes răsunător.

Bilanțul partidelor directe este, așadar, pozitiv pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe, afirmație pe care sperăm să o găsim valabilă și la finele acestui meci.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.