SPORT 17 martie 2021

Doi jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei a 27-a

de Covasna Media | 772 vizualizări

Etapa a 27-a din Liga 1 a fost una a oaspeților care s-au impus în șase din cele opt partide programate, pentru noi cel mai important succes fiind cel obținut de Sepsi OSK pe terenul echipei FC Botoșani.

Victoria în fața botoșănenilor o aduce pe Sepsi OSK mai aproape de obiectivul propus: calificarea în Play-Off. De asemenea, acesta a fost prima victorie în confruntările directe dintre Sepsi OSK și FC Botoșani. 

În acest moment între Sepsi OSK și FC Argeș, ocupanta locului șapte care duce în Play-Out este o diferență de șapte puncte. Din acest motiv, după partidă, Leo Grozavu a declarat: „Când o să fim matematic, atunci vorbim de Play-Off, mai sunt 9 puncte puse în joc. Cinstit, îmi doresc ca și Botoșaniul să ajungă în Play-Off. Dacă etapa trecută am pierdut acasă cu Chindia a fost vina mea, am fost prea încrezători, prea aroganți, ne-a pedepsit fotbalul, dar acum am dat dovadă de caracter. Sunt ultimele etape, sunt în joc puncte foarte importante pentru Play-Off, e normal să fie încrâncenare, pe terenurile astea trebuie luptă.

Dacă la partida FC Botoșani - Sepsi OSK, Pavol Safranko a fost nominalizat ca jucătorul meciului, în schimb în echipa ideală a etapei a 27-a se regăsesc doi jucători de la Sepsi OSK, Rachid Bouhenna și Gabriel Vașvari, conform Ligii Profesioniste de Fotbal. Despre Rachid Bouhenna se spune că: „Din postura de căpitan, acesta şi-a condus echipa spre primul succes reuşit de Sepsi pe terenul grupării din Botoşani, prin care covăsnenii au făcut un pas imens spre calificarea în Play-Off.” Jocul lui Gabriel Vașvari a fost catalogat astfel: „Rămâne acelaşi jucător dispus să consume multă energie pe durata unei partide, dar şi un specialist privind penalty-urile transformate, capitol unde a ajuns la 32 de reuşite de la punctul cu var.”

Pentru Sepsi OSK următoarea partidă este programată duminică, 21 martie, cu începere de la ora 16:00, când pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe alb-roșii o vor întâlni pe Gaz Metan Mediaș.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.