SPORT 16 august 2018

Doi fotbaliști de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei

de Covasna Media | 5095 vizualizări

Revista LPF a ales echipa ideală a etapei a 4-a a Ligii 1 Betano.

PORTAR

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 de ani / 4 jocuri) - Oferă siguranţă echipei prin intervenţiile sale! Prin aducerea portarului italian, craiovenii au rezolvat un post-problemă în ediţiile precedente.

FUNDAŞI

Andrei Marc (Concordia / 25 de ani / 4 jocuri) - A blocat excelent orice încercare adversă de a pătrunde în careul propriu, punând astfel umărul la întâiul succes bifat de Concordia în ediţia curentă.

Ousmane Viera (Sepsi OSK / 31 de ani / 3 jocuri) - Un lider care a contribuit mult la evoluţiile tot mai bune înregistrate de Sepsi. A marcat pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor şi pentru a opta oară în 151 de meciuri jucate pe prima scenă din România.

Florin Bejan (Astra / 27 de ani / 4 jocuri) - A marcat golul prin care giurgiuvenii au rămas neînvinşi şi după etapa a 4-a! A fost a doua sa reuşită în Liga 1, prima fiind izbutită în toamna anului 2012, în partida Rapid - Viitorul 2-1.

MIJLOCAŞI

Alexandru Ioniţă II (CFR Cluj / 23 de ani / 3 jocuri) - Prin prestaţia sa, Alex Ioniţă ne-a amintit de jucătorul care impresiona în toamna trecută, când îmbrăca tricoul Astrei. A înscris un gol şi a fost un pericol permanent pentru poarta adversă.

Hervin Ongenda (FC Botoşani / 23 de ani / 3 jocuri) - Unul dintre cele mai spectaculoase transferuri făcute în această vară, Hervin Ongenda, fost jucător la PSG, şi-a arătat clasa în chiar primul meci în care a intrat ca titular. A marcat şi a construit alte câteva faze ofensive frumoase.

May Mahlangu (Dinamo / 29 de ani / 4 jocuri) - A fost cel mai bun jucător din derby-ul etapei. A recuperat multe mingi la centrul terenului, a participat la construcţia fazelor ofensive şi a marcat singurul gol al meciului.

Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 4 jocuri) - Continuă evoluţiile foarte bune din acest start de sezon. Un gol şi o pasă decisivă în ultima rundă, iar în total găsim în dreptul său 12 goluri, 8 assist-uri şi trei penalty-uri obţinute în doar 68 de meciuri jucate în principala competiţie internă!

ATACANŢI

Ibrahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 4 jocuri) - Un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să destabilizeze apărările adverse. Cu cele două assisturi, a ajuns la șase goluri şi patru pase decisive în 21 de meciuri jucate pentru covăsneni în 2018.

Harlem Gnohere (FCSB / 30 de ani / 3 jocuri) - Din nou decisiv, din nou din postura de jucător intrat în repriza secundă! Cifre formidabile: 54 de goluri în 124 de meciuri jucate în toate competiţiile pentru cei 2 granzi, Dinamo şi FCSB!

Alexandru Mitriţă (U Craiova / 23 de ani / 4 jocuri) – A marcat nouă goluri în 2018, fiind unul dintre cei mai buni jucători de atac în actualul an calendaristic. Interesant, este şi un talisman pentru echipă, asta deoarece niciodată Ştiinţa nu a pierdut când el şi-a trecut numele pe tabelă.

ANTRENORUL ETAPEI:

Antonio Conceicao (CFR Cluj / 56 de ani) -  Le-a ridicat moralul jucătorilor, ajutându-i să treacă peste eliminarea din UCL, iar rezultatele s-au văzut rapid: trei victorii consecutive (două în campionat), în urma cărora echipa a urcat în fruntea clasamentului şi a făcut un pas important spre calificarea în play-off-ul Europa League.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.