SPORT 29 noiembrie 2018

Doi covăsneni în echipa ideală a etapei

de Covasna Media | 747 vizualizări

Etapa a 16-a a fost una dintre cele mai spectaculoase din acest sezon. Iată cum arată echipa ideală.

PORTAR

Cătălin Căbuz (FC Hermannstadt / 22 de ani / 16 jocuri) - În ciuda vârstei, dă încredere echipei prin intervenţiile sale. Are o contribuţie importantă la rezultatele bune reuşite de sibieni în ultimele jocuri. Este un produs al Academiei Gheorghe Hagi.

FUNDAŞI

Virgil Ghiţă (Viitorul / 20 de ani / 7 jocuri) - A fost mutarea câştigătoare făcută de Hagi în primul sfert din repriza secundă. Tânărul fundaş dobrogean a înscris golul graţie căruia Viitorul a urcat pe podium, cu şanse tot mai mari de a prinde play-off-ul.

Andrei Burcă (FC Botoşani / 25 de ani / 15 jocuri) - Căpitanul moldovenilor a făcut un nou meci mare! A câştigat majoritatea duelurilor şi a avut două intervenţii de ultim apărător prin care şi-a salvat echipa. Este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1 Betano.

Ousmane Viera (Sepsi OSK / 31 de ani / 14 jocuri) - A fost ca un zid în faţa atacanţilor adverşi! Căpitanul covăsnenilor şi-a coordonat excelent echipa din teren, conducând-o spre un succes foarte important.

Răzvan Trif (Gaz Metan / 21 de ani / 11 jocuri) - Introdus pe teren în partea secundă, a finalizat o acţiune superbă realizată de medieşeni. Este un fotbalist tânăr care merită urmărit cu atenţie.

MIJLOCAŞI

Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 15 jocuri) - A marcat un gol şi a scos un penalty. A ajuns la 16 reuşite în principala competiţie internă din România, dintre care nouă în anul calendaristic 2018!

Birahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 16 jocuri) - Prinde pentru a șasea oară echipa etapei, asta după ce a marcat al șaptelea gol în ediţia curentă, în care mai are şi două pase decisive.

Damjan Djokovic (CFR Cluj / 28 de ani / 14 jocuri) - Este jucătorul capabil să facă diferenţa în momentele dificile. A marcat golul în urma căruia clujenii au bifat a noua victorie din acest sezon, șapte dintre acestea fiind la o diferenţă minimă.

Florin Tănase (FCSB / 23 de ani / 14 jocuri) - A înscris a doua etapă la rând. Cifre foarte bune în ediţia curentă: cinci goluri, cinci pase decisive, un penalty obţinut şi patru prezenţe în echipa etapei.

ATACANŢI

Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 14 jocuri) - Continuă sezonul foarte bun! Contra celor din Voluntari, decarul dobrogenilor a reuşit două assisturi şi a ajuns la cinci goluri şi patru pase decisive în ediţia curentă, contribuind la 14 puncte scoase de Viitorul.

Loránd Fülöp (FC Botoşani / 21 de ani / 6 jocuri) - Revenit după accidentare, a bifat primul meci ca integralist din actualul sezon. A izbutit un gol care s-a dovedit a fi decisiv. A ajuns la 10 reuşite în doar 33 de meciuri jucate pe prima scenă.

ANTRENORUL ETAPEI

Antonio Conceicao (CFR Cluj / 56 de ani) - Sub conducerea sa, CFR a reuşit a cincea victorie consecutivă pe teren advers, o performanţă de-a dreptul remarcabilă! Un antrenor care pune mult accent pe disciplină tactică.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.