SPORT 11 februarie 2022

Doar remiză pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 1055 vizualizări

La Mioveni, în etapa a 26-a din Liga 1, Sepsi OSK a remizat, rezultat 1-1, cu Rapid, covăsnenii fiind egalați pe final, după ce au dominat cea mai mare parte a partidei, iar din minutul 33 au avut și superioritate numerică.

Chiar dacă o primă tentativă de a amenița poarta au avut-o bucureștenii, Sepsi OSK a controlat începutul de partidă. Prima mare ocazie i-a aparținut lui Aganovic, a cărui reluare cu capul a fost respinsă de sub bară de Moldovan. La câteva minute distanță, Dumitrescu s-a trezit singur în fața porții, dar a reluat peste. Și Achahbar și-a încercat forța șutului, dar Moldovan a reținut. În minutul 33 Albu a avut o intervenție dură la Achahbar și a văzut cartonașul roșu, lăsându-și propria echipă în inferioritate numerică. Cu toate acestea prima repriză s-a încheiat fără vreo modificare pe tabela de marcaj.

După cinci minute de la reluare, a venit și primul gol. Sepsi OSK a venit de la pauză mai decisă și Ștefănescu l-a învins pe Moldovan cu un șut la colțul scurt din centrarea lui Bărbuț. În continuare ocaziile de poartă au lipsit, șutul perioculos a lui Askovski, care nu a nimerit cadrul porții, consemnându-se în minutul 76. În replică Niczuly a scos, atent, șutul periculos expediat de Pănoiu. Pe final, același Niczuly, însă, a ieșit neinspirat la o centrare și i-a dat posibilitatea lui Ioniță să egaleze și să stabilească soarta partidei.

După aspectul jocului, și cu un jucător în plus încă din prima repriză, Sepsi OSK a pierdut practic două puncte la Mioveni și în etapa următoare va evolua tot în deplasare la FC Voluntari, sâmbătă, 19 februarie, cu începere de la ora 17:00.

Liga 1, Etapa 26

Rapid București - Sepsi OSK 1-1 (0-0)

Arbitru: Sebastian Colțescu, Asistenți: George Neacșu, Marius Badea

Au marcat: Ioniță (90’+2), Ștefănescu (50’)

Cartonașe galbene: Ilie (19’) - Bărbuț (37’), Păun (60’), Ștefănescu (68’), Golofca (83’)

Cartonaș roșu: Albu (33)

Rapid: Moldovan - Onea, Săpunaru, Grigore, J. Morais - Albu, Kait (Goge 78’) - Sefer (Ioniță 71’), Marzouk (Moise 36’), Ilie (Pănoiu 79’) - Vojtus (Bălan 72’). Antrenor: Mihai Iosif

Sepsi OSK: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Dumitrescu - Eder Gonzalez (Vașvari 76’), Aganovic - Bărbuț (Askovski 76’), Achahbar (Păun 36’), Ștefănescu (Golofca 76’) - Tudorie (Luckassen 84’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.