SPORT Acum 3 ore, 46 minute

Doar remiză cu Dinamo

de Marius Raczek | 122 vizualizări

În etapa a 3-a din Superliga, Sepsi OSK nu a reușit să-și păstreze procentajul maxim al victoriilor, obținând o remiză, rezultat 1-1, în partida disputată pe Sepsi OSK Arena cu Dinamo București.

Oaspeții, o echipă mult schimbată față de sezonul anterior, au demonstrat încă din primele minute că vor pune probleme alb-roșiilor, și șutul din unghi a lui Abadallah a fost o primă amenințare pentru Niczuly. În replică a venit șutul lui Matei, care însă a fost deviat în corner de un apărător al bucureștenilor. Din nou dinamoviștii s-au arătat mai periculoși, foarfeca lui Homawoo trecând, însă, pe lângă poartă. Chiar și în aceste condiții, Sepsi OSK a deschis scorul. Oteliță a centrat în careu, Florin Ștefan a reluat direct, din unghi închis, fără speranțe pentru Golubovic.

În partea secundă prima mare ocazie a aparținut trupei lui Zeljko Kopic, șutul violent a lui Abdallah lovind bara transversală a porții lui Niczuly. Cu un sfert de oră până la final, Dinamo avea să reușească egalarea, Bani a centrat, iar Neagu a reluat pe lângă Niczuly, stabilind astfel scorul final. Din păcate elevii lui Bernd Storck nu a reușit nicio acțiune periculoasă în a doua repriză.

Următoarea etapă programează pentru Sepsi OSK o deplasare în Capitală, luni 5 august, cu începere de la ora 22:00, alb-roșii vor juca cu Rapid București.

Superliga, Etapa 3

Sepsi OSK-Dinamo București 1-1 (1-0)

Arbitru: Horațiu Feșnic, Asistenți: Valentin Avram, Ioan Corb

Au marcat: Fl. Ștefan (29’) – Neagu (74’)

Cartonașe galbene: Ciobotariu (38’), Neskovic (71’) – Abdallah (3’), Cîrjan (42’), Politic (56’)

Sepsi OSK: Niczuly – Ciobotariu, Ninaj, Ștefan – Oteliță, Alimi, Sota, Varga (Neskovic 61’) – Matei (Drăghiceanu 80’), Kallaku (Breij 81’) – Coman. Antrenor: Bernd Storck. 

Dinamo: Golubovic – Costin (Sivis 62’), Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov (Bani 62’), Gnahore, Cîrjan – Abdallah (Bordușanu 84’), Selmani, Politic (Neagu 72’). Antrenor: Zeljko Kopic.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.