SPORT 7 decembrie 2023

Doar pentru palmares

de Marius Raczek | 723 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploiești, Sepsi OSK va disputa ultima partidă din Cupa României, faza grupelor, cu Petrolul, alb-roșii fiind deja matematic eliminați din competiție.

Desigur, eliminarea timpurie din Cupa României, o competiție care a adus satisfacție atât clubului, cât și suporterilor, Sepsi OSK fiind deținătoarea ultimelor două trofee, este dezamăgitoare. Și aceasta mai ales prin faptul că eliminarea a fost decisă printr-o înfrângere pe terenul unei echipe de eșalon secund. Dar viața merge mai departe, și astăzi, fără presiune, Sepsi OSK are posibilitatea de a pregăti următoarea partidă din Superliga, și tot în deplasare, cu un adversar dificil, Oțelul Galați. De asemenea, Bernd Storck își poate cunoaște mai bine elevii, iar aceștia la rândul lor pot să se familiarizeze cu noul tehnician.

Dacă pentru Sepsi OSK miza calificării nu mai există, Petrolul Ploiești în schimb are nevoie de victorie pentru a fi sigură de prezența în optimile Cupei României. Aceasta pentru că atât FC Hermannstadt, cât și Corvinul Hunedoara se pot impune în partidele cu Chindia Târgoviște, respectiv Progresul Pecica.

Ultima dată cele două echipe s-au întâlnit în Superliga, pe 4 noiembrie, într-o partidă din etapa a 15-a, la Sfântu Gheorghe, întâlnirea terminându-se cu un rezultat alb, 0-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.