SPORT 30 iulie 2019

Doar o pauză de apă la Mediaș

de Covasna Media | 748 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și Sepsi OSK Sf. Gheorghe, contând pentru etapa a treia a Ligii I la fotbal, scor final 1-1, s-a disputat pe o căldură sufocantă, mercurul termometrelor urcând, la ora de start, până la valoarea de 31 de grade Celsius.

La ședința tehnică dinainte de meci, s-a stabilit un protocol prin care, la jumătatea fiecărei reprize, la o întrerupere a jocului, fotbaliștii urmau să fie invitați în spațiile tehnice, pentru rehidratare. Dacă în prima repriză arbitrul bucureștean Andrei Antonie a respectat procedura, în partea a doua acest lucru nu s-a mai întâmplat. Oficialii covăsneni i-au atras atenția cavalerului fluierului, însă acesta a ignorat semnalele primite și a trecut peste pauza de apă stabilită de comun acord cu delegații celor două echipe.

Reamintim și că brigada delegată a întâmpinat mari dificultăți în a scoate la capăt meciul de la Mediaș. Centralul Antonie nu a dat fault la Flores, în faza premergătoare marcării golului de către gazde, iar apoi asistentul craiovean Daniel Mitruți nu a semnalizat un gol clar, în repriza a doua, la lovitura liberă executată de Vașvari.

Așa cum au anunțat imediat după meci, oficialii covăsneni vor depune memoriu împotriva brigăzii de arbitri, la Federația Română de Fotbal și la Comisia Centrală de Arbitri acuzând că, în urma celor două faze, rezultatul meciului de la Mediaș a fost viciat.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.