SPORT 14 mai 2019

Diószegi László își va aduce fotbaliștii la brutărie

de Covasna Media | 1247 vizualizări

Într-un material publicat de cotidianul central Gazeta Sporturilor, patronul echipei de fotbal Diószegi László și-a manifestat nemulțumirea față de rezultatele din play-off, obținute de Sepsi OSK Sf. Gheorghe, într-un mod absolut original. El a declarat, sursei citate, că îi va aduce pe fotbaliști în schimbul trei (cel de noapte) pentru a vedea cum se câștigă o pâine. Diószegi este patronul unui lanț de brutării, el însuși, atunci când este nevoie, participând efectiv la procesul de fabricare a pâinii.

Tradiția brutăriei este veche în familia Diószegi, tatăl și bunicul patronului de la fotbal fiind, de asemenea, brutari.

Diószegi László, în sinteză, a mai afirmat că el se comportă mai degrabă ca un suporter, nu precum un investitor. Din acest motiv, Diószegi László a refuzat să mai participe la interviuri sau emisiuni televizate, înainte de meciurile echipei.

În Gazeta Sporturilor s-a mai scris și că salariul lui Ibrahima Tandia, la echipa de fotbal, este de 10 000 de euro lunar, cel mai mare dintre toți fotbaliștii, dar și că salariul mediu la brutăriile patronate de Diószegi László se ridică la 3000 de lei lunar.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.