SPORT 1 februarie 2019

Diószegi László este optimist pentru meciul de la Voluntari

de Covasna Media | 1698 vizualizări

Președintele Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Diószegi László, s-a declarat optimist în vederea deplasării pe care echipa covăsneană o va efectua duminică, la Voluntari. Fotbaliștii vor fi susținuți din tribună de o galerie alcătuită din aproximativ 150 de suporteri, care vor veni organizat spre Capitală.

La nivelul lotului, Eugen Neagoe are câteva probleme. Omar este sub tratament medicamentos, iar Nouvier s-a operat și este indisponibil. Colac peste pupăză, la antrenamentul de joi s-a accidentat Mensah, așa că utilizarea lui este incertă.

„În pofida tuturor greutăților, suntem optimiști. Băieții s-au pregătit bine și sunt dornici să joace fotbal de calitate. Începem minireturul cu două meciuri capitale, cel de la Voluntari și apoi acasă cu Dinamo. Dacă le câștigăm, atunci în proporție de 95 de procente suntem calificați în play-off. Pe de altă parte, până acum am fost neglijenți în meciurile cu echipele de sub noi. A venit vremea să corijăm acest aspect și să luăm puncte în meciurile contra echipelor mai slab clasate”, a declarat, în exclusivitate pentru Observatorul de Covasna, Diószegi László.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.