SPORT 7 februarie 2018

Diószegi László: „Bugetul echipei a crescut cu aproximativ 30%”

de Covasna Media | 2830 vizualizări

Patronul echipei de fotbal Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Diószegi László  a afirmat, în exclusivitate pentru Observatorul de Covasna, că ”bugetul echipei a crescut cu aproximativ 30% după campania de transferuri efectuată în pauza competițională. Ne-am dat seama că nu puteam continua fără această mutare și fără suplimentarea bugetară. Poate că ar fi trebuit să adoptăm această tactică în vară, imediat după promovare, însă nu am avut nici timpul, nici experiența necesară”.

Diószegi László a vorbit și despre investițiile realizate în transferuri: ”Poate părea surprinzător, însă sumele pentru transferuri au fost foarte mici. Am căutat, ca regulă, să aducem jucători liberi de contract, care să nu aibă costuri ridicate. Singura excepție în contingentul noilor veniți este Yasin Hamed, însă restul au venit din calitate de jucători liberi”.

În noul context, Diószegi László este optimist: ”Victoria cu Timișoara este un binevenit balon de oxigen pentru noi. Vor urma meciuri foarte grele, dar evoluția echipei ne dă dreptul să sperăm la atingerea obiectivului propus, pentru acest sezon, adică,  evitarea retrogradării”.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.